SIDN EPP systeem succesvol geintegreerd

zondag 02 mei 2010

Op 17 maart 2010 heeft SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) een nieuw registratiesysteem in gebruik genomen. Gezien er veel in dit systeem veranderd was ten opzichte van de vorige versie was het tijdelijk niet mogelijk om .nl domeinen te verhuizingen of .nl domeinen te kunnen opheffingen in ons bestel systeem door te voeren. Vandaag zijn de laatste tests afgerond en hebben wij ons bestelsysteem geupdate zodat ons systeem weer met het systeem van SIDN kan communiceren. Alle functionaliteiten (registreren, verhuizen, opheffen, nameservers en eigenaar aanpassen) werken weer zoals voorheen.
 

nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.