Nieuw kantoor

donderdag 29 juli 2010

IceHosting gaat per 1 september verhuizen naar een nieuw kantoorpand in Enschede. Deze week hebben we de sleutel ontvangen. Het pand is nieuwbouw en zal komende maand opgeleverd worden. Het pand beschikt over 2 verdiepingen (begaande grond en eerste verdieping), een eigen ingang, hal, 2 toiletten, pantry en 2 grote kantoorruimtes.
Het pand ligt gelegen op het industrieterrein west van Enschede en ligt op steenworp afstand van de snelweg afrit A35/Westerval.
Op moment worden de laatste dingen gedaan zoals het systeemplafond ophangen, vloerbedekking leggen en deuren inhangen. Daarnaast is de buitenkant ook bijna af, enkel de vensterbanken moeten nog opgehangen worden. Hieronder is een foto te vinden. Zodra we verhuisd zijn naar het nieuwe pand zullen we een grote opening houden.
 
 
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.