Alle diensten ipv6 ready

maandag 23 mei 2011

Vanaf vandaag zijn alle diensten van ons geschikt voor ipv6. Wanneer u een shared webhosting pakket heeft is deze vanaf vandaag ook via ipv6 benaderbaar.
Heeft u een eigen server bij ons lopen? Neem dan contact op met de support afdeling om uw eigen ipv6 adressen te krijgen.

Wat is ipv6?
Op moment wordt wereldwijd gebruik gemaakt van het internet protocol (IP). Om computers met elkaar te kunnen verbinden krijgen ze allemaal een eigen adres. Toen het ip protocol in de jaren 80 ontwikkeld was hadden ze nooit verwacht dat door de jaren heen het protocol zo populair zou worden. Daarom hebben we nu te maken dat de ip adressen op beginnen te raken. Verwacht wordt dat binnen enkele maanden er geen adressen meer zijn.
Zodoende is IP versie 6 ontworpen. Ipv6 heeft triljarden meer mogelijke adressen. Het is dan ook cruciaal om ipv6 te ondersteunen zodat in de toekomst uw website ook online blijft!
 
 
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.