PHP update

maandag 11 maart 2013

Vandaag worden op alle shared servers de PHP versie geupgrade. We gaan van versie 5.2 gaan naar 5.3. De upgrade zal geen downtime geven, wel kan de upgrade mogelijke impact hebben op uw website. Zoals aangegeven in de nieuwsbrief hebben wij gevraagd uw site te controleren zodat u verzekerd bent dat uw website niet ploseling offline gaat. Mocht u na de upgrade toch tegen een onverwachte fout aanlopen door gevolg kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan zullen wij onze best doen om uw probleem op te lossen.

Nieuwsbrief 5 maart 2013

We krijgen de laatste tijd veel vragen van onze klanten dat de PHP versie nog op 5.2 staat, en dat zij 5.3 nodig hebben om bijv. de nieuwe Joomla te kunnen installeren.
We hebben besloten om volgende week maandag 11 maart op alle shared servers de versie te updaten. Deze upgrade zal geen downtime geven. Wel is het belangrijk te controleren of de PHP scripts blijven werken wanneer wij naar 5.3 upgraden.

Welke impact heeft dit voor u?
- Wanneer u een vrij recente website onderhoud zal alles keurig door blijven werken.
- Hebt u een website waar al enige jaren geen onderhoud meer aan is uitgevoerd, dan is het slim om alsnog de PHP scripts te updaten naar de laatste versie voordat wij gaan updaten.
- Hebt u een oude website en kan u de ontwikkelaar niet meer achterhalen? Dan raden we aan de update af te wachten en kijken of er complicaties zijn opgetreden. Er bestaat namelijk een grote kans dat de upgrade geen impact zal hebben.

Mocht de upgrade toch impact hebben op uw site, kunt u ons contacteren en wij zullen ons best doen om uw site zo snel mogelijk opnieuw in de lucht te krijgen.
Voor de technische mensen onder ons, op de volgende website zijn de aanpassingen van PHP te vinden:
http://www.php.net/manual/en/migration53.php

nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.