Router 1 vervangen

donderdag 31 oktober 2013

Onze Router 1 in Amsterdam is vervangen met een groter model. De bestaande router begon het laatste tijd het moeilijk te krijgen om al het verkeer te kunnen routeren. De nieuwe router heeft hogere routing capaciteiten, hardware ipv6 ondersteuning en de mogelijkheid tot 10Gbit internet poorten. Daarmee hebben we tevens direct de core van ons netwerk geupgrade van 2gbit naar 10gbit.

Het vervangen viel plaats op 30 oktober en zorgde voor een kleine onderbreking in het netwerk (<1 min). Router 2 heeft tijdelijk het extra verkeer van router 1 overgenomen.

 

Aankondiging mail van 28 oktober 2013

Beste Klant,

Op dinsdag 29 oktober 2013 zullen we tussen 23.00 en 24.00 onderhoud uitvoeren op ons netwerk. Hierbij zal een router in Amsterdam vervangen worden. Bij het vervangen van de router kan het zijn dat gedurende 30 seconde de verbinding naar een deel van ons netwerk tijdelijk offline is. Router2 zal de verbindingen automatisch overnemen. Gedurende het onderhoud zal er geen verkeer mogelijk zijn over NL-IX, Openpeering en Atom86. De uplinkproviders Jointtransit en Fibering zullen het verkeer overnemen. Hiermee blijft alles online maar kan de snelheid iets lager zijn dan normaal.

Zodra de nieuwe router opgehangen is zullen we de lijnen (nl-ix, openpeering, Atom86) weer hersteld worden.

Me de nieuwe router verhogen we onze core-capaciteit van 2 gbit naar 10gbit. Daarnaast is de nieuwe router 20x krachtiger dan de bestaande router.

Mocht er nog vragen zijn kan je contact met ons opnemen.

Met vriendeijke Groet,

IceHosting

nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.