Nieuwe dienst IceCMS

vrijdag 21 augustus 2015

Wij hebben afgelopen jaren gewerkt aan een eigen CMS systeem genaamd IceCMS . Dit systeem is niet zomaar een CMS, we hebben goed gekeken wat de knelpunten waren bij opensource systemen als Wordpress en Joomla. Met ons systeem ligt de nadruk op eenvoud, flexibel en snel. Iedereen moet een website kunnen bedienen zonder  dat je keuze hebt uit duizenden ingewikkelde opties of waar zelfs technische kennis benodigd is. Ons CMS is goed doordacht en heeft een heldere workflow.
Als tweede is ons systeem flexibel; dat wil zeggen dat het systeem uit meerdere modules bestaat. Wil je een contactformulier? Dan activeer je de module contactformulieren. Een eigen shop? Module shop. Met deze manier kunnen we heel eenvoudig modules activeren of deactiveren wanneer u dat wil.
Tot slot hebben we ook gelet op de laadtijd. Niemand vindt het leuk als je lang moet wachten totdat een webpagina geladen is. Ons systeem is zelfs zo efficiënt geschreven dat het wel tot 10x sneller laad dan Wordpress.
Met dit CMS systeem bieden we een all inclusive website dienst aan, voor meer informatie bekijk de IceCMS pagina.
 


RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.