Valse e-mails mbt failliet

dinsdag 15 augustus 2006

Er is vanochtend een valse e-mail uitgaande, deze is niet van icehosting afkomstig.
 
Wij willen u informeren dat wij financieel sterk in onze schoenen staan. Wij krijgen  per september een paar mensen extra in dienst.
 
Ik (roland) ben gedurende week op vakantie. In de tussentijd neemt mijn collega mijn werk over. Tickets, e-mails etc worden gewoon beantwoord, en ik ben via het noodnummer bereikbaar in het buitenland.


 
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Inmiddels is bekend dat met de mail maar 5% van de klanten is bereikt, De oorzaak is ook bekend, het is namelijk verzonden via de demo van het bestel systeem. Helaas stonden er nog een paar klanten met hun test account hierin, wij zullen deze verwijderen om vervolg tegen te gaan.
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.