Icehosting 2 jaar

zondag 01 oktober 2006

Vandaag bestaat IceHosting officeel alweer 2 jaar. We zijn op goede pad, en hopen nog flink door te groeien in de toekomst (uitbreidingsplannen liggen er al). Om een mooie terugblik te geven van de afgelopen jaren, staan hieronder alle logo's die we door de jaren heen hebben gebruikt.

  


We zijn in juni 04 begonnen in het webhosting wereldje. Eerst puur om wat vrienden en kennisen te voorzien van webruimte, maar al snel bleken er meer mensen intresse in webhosting te hebben. Zo is begin september de eerste officele server aangeschaft (server1), en op 3 oktober 2004 geplaatst in een datacenter. Enkele dagen ervoor hadden we de kvk inschrijving rond (1 okt 04).

Inmiddels hebben we 53 servers in beheer. We hopen aankomend  jaar vele server erbij te plaatsen ofwel; op naar de 100e server!
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.