Server6 probleempje & beste wensen voor nieuwejaar!

maandag 01 januari 2007

Ten eerste aan iedereen de beste wensen voor het nieuwejaar.
De klanten van server6 moeten hun dns management controleren of het mail record er tussen staat. Dit bleek bij enkele steekproeven te ontbreken. Het betreft hier een A mail record. Wanneer deze ontreekt kan je onderaan de dns management pagina dit record toevoegen bij de eerste rij. In het eerste vakje type je in "mail' ten tweede staat er "A" en in het tweede vlakje vul je het ip adress in wat je in de bovenstaande dns zone het meeste ziet staan (bijv bij www). Uiteraard zonder aanhalingstekens invullen. Ook hebben we van 2 klanten te horen gekregen dat hun database niet meer werkte, dit valt op te lossen door de wachtwoorden te controleren en eventueel te wijzigen.

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.