Nieuwsberichten

Globalswitch rondleiding
vrijdag 01 december 2006

Vrijdag 1 december hebben wij een bezoek gebracht aan het globalswitch datacenter. Dit is het 6e datacenter die wij afgelopen periode hebben bezocht. Bij binnenkomst viel ons de goede beveiliging op. Overal camera’s, infrarood detectoren, en andere sensors. Verder was het een zeer groot pand, 38.000 m2, een 10 x redbus. Naast alle standaard snufjes zoals redundant airco, redundant generatoren (gebasseerd op n+1 princiepe), vestigde het datacenter ook de 2 belangrijkste nederlandse knooppunten. De nl-ix en de ams-ix. Dit was een van de belangrijkste redenen waarom wij globalswitch hebben gekozen.

Meer informatie van het datacenter is in het volgende document te vinden: Amsterdam.pdfVerhuizing IceHosting
vrijdag 01 december 2006

Zoals te lezen viel in de mailing van begin december, gaat icehosting verhuizen. We hebben een speciale pagina opgezet waar het laatste nieuws te volgen valt. Wij raden u ook aan deze pagina regelmatig te bezoeken, zodat u op de hoogte bent. Uiteraard zal er nog een mailing komen wanneer de verhuizing weldegelijk wordt ingezet.
De link: www.icehosting.nl/verhuizing.
 

 Realtime domeinregistratie
dinsdag 07 november 2006

Zoals sommige al gezien hebben, is sinds een week het realtime domein registratie paneel online. Wij kunnen u mededelen dat alle tests zijn geslaagd en dat vanaf vandaag alle resellers hun activatie per mail kunnen aanvragen. Naast de realtime registreren is de tijd van een normale registratie aanzienlijk verlaagd. Gemiddeld is een domein binnen 3 uur geregistreerd.

Ups in gebruik genomen
woensdag 18 oktober 2006

Na de stroomstoring van redbus hebben we bepaald om een ups op te hangen. Op de ups wordt onze hoofdswitches en de icehostinghoofdserver aangesloten. Zodat tot 30 min lang na een stroomstoring de ups zorgt dat deze online blijven.

Icehosting 2 jaar
zondag 01 oktober 2006

Vandaag bestaat IceHosting officeel alweer 2 jaar. We zijn op goede pad, en hopen nog flink door te groeien in de toekomst (uitbreidingsplannen liggen er al). Om een mooie terugblik te geven van de afgelopen jaren, staan hieronder alle logo's die we door de jaren heen hebben gebruikt.

  Stroomstoring Redbus
vrijdag 29 september 2006

Woensdag 27 september is er van 16:00 tot 16:20 een stroomstoring geweest in het datacenter Redbus. Dit zorgde ervoor dat alle servers gedurende die periode niet bereikbaar zijn, en allemaal opnieuw gereboot zijn.
'S avonds begaf een switch zijn werk  na aanleiding van een stroomstoring in rack1.
Gelukkig was dit probleem snel opgelost en bleef downtime minimaal. Echter heeft het ons een boel werk gekost in het online brengen van alle servers. Voor meer info zie:


iDeal & Paypal betalingen
dinsdag 19 september 2006

Sinds vandaag is het mogelijk om facturen via iDeal of Paypal te betalen. Om een factuur via een van deze opties te betalen, gaat u naar uw account op het bestel systeem. Vervolgens klikt u het desbetreffende factuur aan, en kiest u uw betaalmethode.
Het grote voordeel van iDeal en Paypal is dat de betaling per direct wordt verwerkt in onze administratie. Je hoeft niet op de overboeking meer te wachten.
IceHosting is hiermee het twaalfde hosting bedrijf in Nederland die iDeal ondersteund.

Epc upgrade 3
donderdag 31 augustus 2006

Vrijdag 1 september rond 12:00 zullen alle epc switches van nieuwe firmware voorzien worden. Hierdoor zullen bepaalde servers gedurende paar min niet bereikbaar zijn. Wij hopen de upgrade snel en succesvol uit te voeren.

E-mail probleem server6
woensdag 23 augustus 2006

 Server6 had vandaag een e-mail probleem. De viruscanner gaf namelijk conflicten met de beveiligde tmp map. Inmiddels is het probleem opgelost. E-mails zijn niet verloren gegaan, enkel vertraagt. Onze excuus voor het ongemak.Valse e-mails mbt failliet
dinsdag 15 augustus 2006

Er is vanochtend een valse e-mail uitgaande, deze is niet van icehosting afkomstig.
 
Wij willen u informeren dat wij financieel sterk in onze schoenen staan. Wij krijgen  per september een paar mensen extra in dienst.
 
Ik (roland) ben gedurende week op vakantie. In de tussentijd neemt mijn collega mijn werk over. Tickets, e-mails etc worden gewoon beantwoord, en ik ben via het noodnummer bereikbaar in het buitenland.
  

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.