Nieuwsberichten

Forum geupdate en gerestyled
zaterdag 12 augustus 2006

Vandaag is het IceHosting forum helemaal weer bij de tijd. Het forum had tot gister nog het design van het oude uiterlijk van icehosting, maar sinds vandaag weer helemaal bij. Het forum is te vinden op: www.forum.icehosting.nl

Zoals vele ook al gemerkt hebben zijn wij ook druk bezig met het bestel paneel. Zo is het mogelijk om straks bijvoorbeeld realtime domeinen te kunnen registreren.
Nieuw ticket systeem
zaterdag 22 juli 2006

Vandaag hebben wij het nieuwe ticket systeem online gegooid. Dit houd in dat alle support mails op support@icehosting.nl automatisch in het bestel systeem ticket systeem gezet worden. Ook hebben we verschillende verbeteringen aan het bestel systeem toegepast. Zo is het factuur layout sinds enkele dagen veel overzichtelijker.Vijftigste server online
maandag 17 juli 2006

Vrijdag 14 juli heeft IceHosting haar vijfstigste server opgehangen. De vijfstigste server is de nieuwe backupserver. Voor foto's van deze server en alle andere 50 servers kunt u een kijkje nemen op onze foto album: fotos.icehosting.nl.

We hopen natuurlijk op dit tempo door te groeien, zodat we over een jaar op de 100 server zitten.
Sinds Vandaag hebben wij op alle shared webservers installatron geïnstalleerd. Installatron is een script waar gebruikers van een klik op de knop een heel script kunnen installeren. Dit kan variëren van een Forum zijn tot een complete portal.

 

 


Klik hier voor meer informatie van installatron.Gedurende maand juni en juli hebben wij de volgende aanbieding:

Intel Pentium 4 D 3,0 ghz (2 x 2 mb cache, Dual Core)
1024 MB ram (400 mhz)
80 gb SATA HDD
250 gb dataverkeer
APC remote power beheer

Prijs: 90 euro incl 19% BTW per maand.
Ddos ochtend 3 juni - server6
zaterdag 03 juni 2006

Vanochtend is server6 onder attack geweest (van 6 tot 10 uur). Door het vele verkeer waren alle andere servers slecht bereikbaar. Inmiddels is server6 offline gezet, en zijn de problemen voor alle andere servers opgelost.

Update 14:00
Het limiteren van de lijn van server6 hielp niet, Server wordt op een ander ip gezet. Om zeker te zijn dat het omzetten zonder terugkomen van de aanval, is morgen een van onze medewerkers in het datacenter aanwezig.

Server6 is weer online, onze excuus voor de downtime.Server32 in gebruik genomen
maandag 29 mei 2006

De server stond er al een tijdje klaar, en is vandaag eindelijk in gebruik genomen. Doel van de server zal (reseller)hosting zijn.
De specificaties van de server zijn:

Dual xeon 3,4 ghz
2 GB ecc reg RAM
2 x 36,4 gb SCSI 15k hdd in raid1

Een aantal foto's:epc upgrade 2
vrijdag 12 mei 2006

Er is weer een nieuwe upgrade uit voor de epc switches. De vorige firmware hield het wel langer vol, maar uiteindelijk dezelfde problemen. Dit is tevens de laatste keer dat wij aan de epc zitten, als ze hiernaar niet na behoren werken gaan ze terug en gaan wij over op apc waar wij reeds 2 balken van hebben hangen. Upgrade zal plaatsvinden op ochtend van 13 mei 2006.
Stroomprijzen Redbus verhoogd
zondag 30 april 2006

Redbus Interhouse heeft per april 2006 de stroomprijs per ampere verhoogd. Dit medekomend door de olieprijzen die duurder worden. Deze stroomprijs verhoging moeten wij helaas doorberekenen. Dit zal alleen voor de colocatie klanten gelden. De prijsverhoging zal gemiddeld een 10 euro incl btw per server zijn.Onderhoud 28/4
donderdag 27 april 2006

Op vrijdag 28/4 zullen wij een kleine onderhoud uitvoeren. Dit zal met name te merken zijn in rack 2 en 3. De downtime zal ongeveer 5 min bedragen en kan plaatsvinden tussen 14:00 tot 18:00. Dit heeft te maken met een firmwareupgrade van al onze epc switches. Op de volgende pagina is te lezen welke servers dit precies zijn.
 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.