Nieuwsberichten

Forum na half jaar weer terug!
dinsdag 11 oktober 2005

Na 2 uur werken is eindelijk het forum weer terug. Het forum heeft een nieuw designtje gekregen, en is gerecoverd uit een backupfile uit eind april.
Reden waarom forum een tijdlang offline was, kwam doordat phpbb continu geupdate moet worden. Wanneer ik te laat was, was het forum alweer gehacked.
Hopelijk houd nu het forum langer stand.Nieuwe main switch
maandag 10 oktober 2005

Op 9 oktober 2005 heeft icehosting een nieuwe hoofdswitch erbij. Dit is een HP procurve 2824. Deze switch heeft 20 x 1 gbit poorten en 4 x 1 gbit uplinks. Op deze switch komen de uplinks binnen (2 x 1 gbit) en wordt vervolgens onderverdeeld naar grote colocatie klanten en er gaat 2 x 100 mbit naar de shared en dedicated server switch.IceHosting 1 jaar
zaterdag 01 oktober 2005

Vandaag bestaat IceHosting precies 1 jaar. We waren in juni 2004 begonnen met het ontdekken en testen van webhosting. Maar pas op 1 oktober waren we officeel ingeschreven bij de KvK.

Om dit te vieren gaan we een paar hosting pakketten verloten. Straks een aanmeldformulier hiervoorServer 6 en 4 gehacked
vrijdag 30 september 2005

Op de nacht van dinsdag op woensdag is server 6 gehacked. Vervolgens hebben de hackers de server andere servers gedossed, en daarna hebben ze alle files gedelete. Daardoor was het onmogelijk om het systeem te herstarten. De hdd zijn vervangen, en de oude harde schrijven worden gerecoverd.
Server 4 was hetzelfde mee gebeurt, maar daar stond alleen icehosting.nl op.Downtime netwerk 25 april
dinsdag 26 april 2005

Op maandag avond 25 april om 21:15 ging het netwerk offline van het datacenter. Tot onze spijt waren al onze servers onbereikbaar.
De fout lag bij de core routers van het datacenter. Gelukkig was alles na 1,5 uur weer online.Gameservers
woensdag 20 april 2005

Zoals iedereen al gezien heeft, bieden we vanaf gister gameserver diensten aan.
Zo heb je al een gameserver voor 8 euro per maand!
Meer info is te vinden op de volgende pagina: GameserversDual Xeon geplaatst
dinsdag 05 april 2005

Op Zondag 3 april heeft icehosting server nummer 6 erbij geplaatst. Het is een Dual Xeon 2,8 ghz met 2048 mb ram en 2 x 120 gb Sata schrijven. Op deze server worden de reseller accounts geplaatst.Op de volgende pagina kan u de foto's bekijken van ons nieuwe datacenter.Server 1 hdd down
vrijdag 01 april 2005

Door de verhuizing was de hdd van server 1 niet helemaal gezond meer. De gegevens zijn gebackupped, en server 1 is opnieuw geinstalleerd. Helaas was dit niet goed genoeg, en moesten we de hdd vervangen. Daardoor hebben we van dinsdagavond tot donderdagavond offline gelegen. De meeste site's waren toen op een tijdelijke server gezet en donderdag avond terug verhuisd.Nieuw Datacenter
vrijdag 01 april 2005

IceHosting is op Vrijdag 25 maart 2005 naar een nieuw datacenter verhuisd. We zijn van Schuberg-philis naar Iqarus te amsterdam verhuisd. Dit netwerk van het datacenter is veel sneller, en we hebben de mogelijkheid om flink wat te groeien.


  

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.