Nieuwsberichten

Voor alle colocatie-klanten bieden we vanaf vandaag een handig paneeltje aan met de volgende functies:


- Domein DNS beheer (ook geschikt voor backup dns)
- Domeinen doorsturen & parkeren
- Email MX backupserver
- Whitelabel (geen naamherkenning van ons)

 

Hierdoor hoeven sommige colocatieklanten geen zorgen meer te maken met een DNS server runnen, of bang zijn dat ze mail missen als ze hun eigen server even offline moeten halen voor onderhoud.

 

Toegang tot dit paneel kan aangevraagd worden via ons bestelpaneel onder de knop colocatie. Tevens zijn daar de instructies te vinden hoe je een account kan aanmaken.

 

 Nieuwe dienst IceCMS
vrijdag 21 augustus 2015

Wij hebben afgelopen jaren gewerkt aan een eigen CMS systeem genaamd IceCMS . Dit systeem is niet zomaar een CMS, we hebben goed gekeken wat de knelpunten waren bij opensource systemen als Wordpress en Joomla. Met ons systeem ligt de nadruk op eenvoud, flexibel en snel. Iedereen moet een website kunnen bedienen zonder  dat je keuze hebt uit duizenden ingewikkelde opties of waar zelfs technische kennis benodigd is. Ons CMS is goed doordacht en heeft een heldere workflow.
Als tweede is ons systeem flexibel; dat wil zeggen dat het systeem uit meerdere modules bestaat. Wil je een contactformulier? Dan activeer je de module contactformulieren. Een eigen shop? Module shop. Met deze manier kunnen we heel eenvoudig modules activeren of deactiveren wanneer u dat wil.
Tot slot hebben we ook gelet op de laadtijd. Niemand vindt het leuk als je lang moet wachten totdat een webpagina geladen is. Ons systeem is zelfs zo efficiënt geschreven dat het wel tot 10x sneller laad dan Wordpress.
Met dit CMS systeem bieden we een all inclusive website dienst aan, voor meer informatie bekijk de IceCMS pagina.
 Snapshot ondersteuning bij VPS
maandag 18 mei 2015

Per vandaag bieden we bij alle VPS diensten gratis één snapshot aan. Met een snapshot kan je een momentopname maken van je virtuele server als een soort backup. Het mooie van een snapshot is dat een snapshot binnen enkele seconde is gemaakt en ook binnen enkele seconde is teruggezet. Daarmee is het ideaal om even een snapshot te maken voor bijv. een grote update aan de server. Mocht de update mislukken kan er binnen enkele seconde de snapshot teruggezet worden.
Heb je meer snapshots nodig? Dan kan tegen meerprijs extra snapshots afgenomen worden.
Snapshots kunnen via ons bestelpaneel gemaakt worden.De datacentermigratie is succesvol vanochtend afgerond. Op twitter viel live te volgen wat we aan het doen waren.

Bekijk alle berichten.Na meer dan 8 jaar Globalswitch te hebben gebruikt als hoofdvestiging voor onze servers verloopt ons contract en wordt het tijd voor wat anders. De laatste  paar jaren hebben we inmiddels heel veel producten gelanceerd in ons eigen datacenter InterDC, en het is dan ook niet zo gek dat wij ons apparatuur van Globalswitch gaan verplaatsen naar InterDC.

Het migratievenster start op zaterdag 21 maart om 1.00 en zal rond 6.00 afgerond worden (De nacht van vrijdag op zaterdag). Tijdens dit venster zullen we onze shared hosting en reseller servers tijdelijk niet bereikbaar zijn.
 
Welke servers?
De shared en dedicated servers met ip in de range van 195.22.10x.xxx
 
Wanneer?
Zaterdag 21 maart van 01.00 tot 06.00 's nachts (CEST).
 
Moet ik nog actie ondernemen?
Nee, wij zorgen voor een vlekkeloze en snelle verhuizing.
 
 ICANN, de uitgever van .com, .net en .info heeft verleden jaar de registratiekosten met 50 cent verhoogd. De dollarkoers stond op dat moment zeer gunstig en we hebben besloten toen deze prijswijziging niet door te voeren in onze prijzen. Echter is de dollarkoers tegenwoordig niet meer zo gunstig als toen en moeten we nu toch deze prijswijziging doorvoeren. Dat houdt in dat de com, net en info domeinen 50 cent (incl. BTW) duurder zullen worden.

Echter de .mobi extensie is goedkoper geworden, de prijs is verlaagd van 29.50 naar 19.50 per jaar (incl. BTW).IceHosting 10 jaar!
woensdag 01 oktober 2014

IceHosting is vandaag 10 jaar geworden!
Afgelopen jaar hebben we veel gewerkt aan onze VPS dienst en aan ons datacenter (via zusteronderneming InterDC). Komend jaar verwachten we aan beide onderdelen nog flink door te ontwikkelen en onze diensten nog beter neer te kunnen zetten.

 VPS SSD storage
dinsdag 09 september 2014

Voor het VPS platform hebben we de eerste SSD storage server geleverd gekregen. Met SSD opslag kunnen we veel hogere snelheden leveren tussen de vps-en en hun data. Een SSD ruim 100 keer sneller als een traditionele schijf, waarmee de VPS ook sneller kan functioneren. Een nadeel van SSD storage is dat de prijs per GB erg hoog ligt. Daarom gaan we de SSD storage als een optie aanbieden zodat er straks gekozen kan worden voor traditionele HDD opslag of snelle SSD opslag (of een combinatie van beide).
De  SSD storage is eerst in testfase en zal binnenkort beschikbaar worden voor nieuwe en bestaande vps-en.

 Extra VPS node & geheugen upgrades
vrijdag 01 augustus 2014

In ons VPS platform hebben we een nieuwe node toegevoegd. De nieuwe node beschikt over twee hexacore procesoren en 48GB ram. De eerste bestaande node is geupgrade van 48GB naar 96GB. De andere 2 nodes zullen binnenkort deze geheugen upgrade krijgen zodra het extra geheugen benodigd is.
 VPS storage uitgebreid
dinsdag 13 mei 2014

Onze VPS dienst groeit hard, en zodoende is het dan ook nodig om deze dienst uit te breiden. Vandaag hebben we in de Storage server 8 extra disks toegevoegd zodat we voldoende opslagruimte hebben en meer snelheid om data van de disks te halen.
Binnenkort zullen we onze "reken" nodes ook gaan upgraden.
  

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.