Nieuwsberichten

Fiberring internet uplink geupgrade
dinsdag 26 november 2013

Onze uplink met internetprovider Fiberring is geupgrade van 100mbit naar 1000mbit. Dit was een van de laatste verbindingen die nog op 100mbit ingesteld stond en tegenwoordig niet meer voldoende capaciteit kan bieden voor al het benodigde internetverkeer.
Met deze verhoging is onze totale netwerkcapaciteit verhoogd naar 4.100 mbit/sec.

 Installatron partner
donderdag 14 november 2013

IceHosting is officieel Installatron partner geworden. Dat houd in dat we Installatron licenties bij onze diensten zoals VPS of dedicated server kunnen leveren. Installatron is een plugin in o.a. Directadmin die ervoor zorgt dat installaties zoals Joomla, Magento en Wordpress door middel van 1 klik op de knop geinstalleerd worden.

 Router 1 vervangen
donderdag 31 oktober 2013

Onze Router 1 in Amsterdam is vervangen met een groter model. De bestaande router begon het laatste tijd het moeilijk te krijgen om al het verkeer te kunnen routeren. De nieuwe router heeft veel hogere routing capaciteiten, hardware ipv6 ondersteuning en de mogelijkheid tot 10Gbit internet poorten. Daarmee hebben we tevens direct de core van ons netwerk geupgrade van 2gbit naar 10gbit.

Het vervangen viel plaats op 30 oktober en zorgde voor een kleine onderbreking in het netwerk (<1 min). Router 2 heeft tijdelijk het extra verkeer van router 1 overgenomen.

 IceHosting 9 jaar
dinsdag 01 oktober 2013

Vandaag is IceHosting weer een jaartje ouder geworden.
Afgelopen jaar lag de focus op meer professionaliteit, wat zeker gelukt is. Deze professionaliteit zullen we de komende jaren blijven doorzetten.
Daarnaast is ons VPS cloud platform afgelopen jaar gelanceerd. Een dienst waarmee we inmiddels al tientallen klanten met hun software of website  bedienen. We zien dat deze dienst veel potentie heeft en daarom zijn wij inmiddels bezig met het opzetten van versie 2 van dit VPS cloud platform.

Tot slot willen we iedereen bedanken die gebruikmaakt van onze diensten of onze diensten mogelijk maakt! Op naar de 10 jaar!IceHosting bedrijfsauto
maandag 30 september 2013

Sinds kort hebben we deze nieuwe bedrijfsauto voor de deur staan, aan alle kanten beplakt met onze logo. Vanaf nu kunnen we "in style" bij u op bezoek komen. Nieuwe klant? Kleine of grote uitbreidplannen? Maak een afspraak en we komen bij u langs!

 PHP update 5.4
dinsdag 17 september 2013

Voor de 2e keer dit jaar hebben we opnieuw de PHP versie geupdate op onze shared servers. Ditmaal van php 5.3 naar 5.4. Deze upgrade was noodzakelijk doordat php 5.3 recentelijk de status "end of life" gekregen heeft. Dit houd in dat er geen nieuwe updates meer komen voor php 5.3. Om toch zeker te zijn van de laatste updates, security paches en snelheid was een update naar php 5.4 noodzakelijk.
De upgrade heeft afgelopen nacht zonder problemen of downtime plaatsgevonden. We hebben een willekeurig aantal site's gecontroleerd en het lijkt erop dat de nieuwe versie geen impact heeft gehad. Mocht je toch nog problemen ervaren kunt u contact opnemen met onze helpdesk.Snelste IceHosting server
donderdag 29 augustus 2013

Voor ons VPS dienst hebben we de snelste server ooit zojuist opgeleverd. Het systeem beschikt over een dubbele hexacore met hypterthreading. Daarmee komt het totaal op 12 cores en 24 thread. Gecombineerd met 48GB DDR3 ECC ram in een half-diepe server kast.

In de toekomst zullen we vaker dit soort systemen opleveren voor onze vps diensten om de snelheid te kunnen blijven garanderen. Meer informatie is hier te vinden.
 

 Webmail vervangen door Roundcube
vrijdag 16 augustus 2013

Op alle shared en reseller servers hebben we de standaard webmail vervangen door het vele moderne webmailprogramma roundcube. Met de url www.uwdomein.nl/webmail zal u nu een nieuwe webmail programma vinden. Het oude uebimiau is nog steeds benaderbaar via de volgende link www.uwdomein.nl/uebimiau. (uwdomein.nl natuurlijk vervangen met uw websitenaam).

 

De login op de nieuwe webmail is precies hetzelfde. Roundcube is inmiddels uitgegroeid tot een van de meeste gebruikte webmail programmas en beschikt over meer functies dan het houde uebimiau. Nu is het oude webmailprogramma nog toegangelijk, maar binnenkort zal het hele programma verdwijnen omdat het project uebimiau niet meer onderhouden wordt. We raden dan u ook aan om eventuele berichtenen contacten over te nemen naar het nieuwe webmail programma.Herlancering VPS dienst
dinsdag 18 juni 2013

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest onze VPS dienst te verbeteren. Waar we vroeger gebruik maakte van losse servers om de virtuele servers te hosten, hebben we het voor elkaar gekregen om een cluster op te zetten zodat meerdere fysieke servers tegelijk alle virtuele omgevingen kunnen hosten.
Met deze stap zijn de VPS servers in een cloud omgeving gehost.

Daarnaast hebben we de VPS prijzen aangepast en zijn onze pakketten behoorlijk scherp geprijsd!

Bekijk het vernieuwde VPS aanbod.Icehosting app voor Android
woensdag 20 maart 2013

Vandaag hebben we de officiële mobiele IceHosting app gelanceerd. De app is geschikt voor alle hosting gerelateerde diensten met in de eerste versie de focus op de server diensten (zoals Dedicated server en Colocatie).
Wat doet de app nu precies?
- Server monitoring
- Herstarten van uw server door middel van apc
- Herstarten van uw server door middel van IPMI
- Dataverbruik Statistieken
- Onze nieuwsfeed tonen

In de 2e versie zullen we de algemene hosting opties toevoegen zoals registreren van domeinnamen en inloggen op het hosting pakket.
Ook zullen we beginnen met dezelfde app voor de iPhone gebruikers.

Download de IceHosting app gratis op:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icehosting.app 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.