Nieuwsberichten

PHP update
maandag 11 maart 2013

Vandaag worden op alle shared servers de PHP versie geupgrade. We gaan van versie 5.2 gaan naar 5.3. De upgrade zal geen downtime geven, wel kan de upgrade mogelijke impact hebben op uw website. Zoals aangegeven in de nieuwsbrief hebben wij gevraagd uw site te controleren zodat u verzekerd bent dat uw website niet ploseling offline gaat. Mocht u na de upgrade toch tegen een onverwachte fout aanlopen door gevolg kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan zullen wij onze best doen om uw probleem op te lossen.Automatische incasso
maandag 14 januari 2013

Vanaf vandaag is het mogelijk om, naast uw factuur via overboeking, ideal of paypal, ook via automatische incasso te betalen. Het afgelopen jaar hebben we veel verzoeken van onze klanten gehad om bedragen via automatische incasso te incasseren. Op deze manier wordt het voor u makkelijker doordat u nooit meer een factuur vergeet te betalen.

Om automatische incasso te activeren kunt u de volgende link bezoeken:
https://www.icehosting.nl/bestel/login2.php?redirect=incasso.php

En vanaf dan worden facturen automatisch binnen 2 weken na ontvangst van uw rekening geboekt.
Het blijft natuurlijk ook mogelijk om van de overboeking, ideal of paypal opties gebruik blijven te maken.Hosting pakketten verdubbeld
vrijdag 23 november 2012

Wellicht heeft u het al gemerkt, IceHosting heeft de afgelopen weken alle shared hosting pakketten verdubeld in zowel webruimte als dataverkeer. U kunt nu nog meer bestanden op uw website plaatsen en meer bezoekers ontvangen. Dit allemaal voor hetzelfde bedrag per maand.
 Nieuwe website
dinsdag 09 oktober 2012

Het heeft even geduurd maar vandaag is eindelijk de nieuwe website online gegaan. De vorige site was in 2006 ontworpen en heeft dus 6 jaar lang online gestaan. Laten we hopen dat deze site ook een 6 jaar mee mag gaan.
Niet alleen het design is veranderd, maar ook inhoudelijk teksten zijn aangepast of aangevuld. Daarnaast hebben we de "over icehosting" sectie flink uitgebreid met informatie over de geschiedenis van onze organisatie, onze visie, netwerkspecificaties en referenties.
 

 IceHosting 8 jaar
maandag 01 oktober 2012

IceHosting is vandaag acht jaar geworden. Om dat te vieren krijgt IceHosting een nieuwe huisstijl en nieuwe website. De nieuwe website zal na verwachting vanmiddag online verschijnen. Onze focus voor het nieuwe jaar ligt op professionaliteit. Te beginnen met een nieuwe website, daarna zullen we ons bestelsysteem gaan updaten. Tot slot zullen we alle diensten langslopen om te kijken waar we nog wat kunnen verbeteren.
Hieronder kunt u alvast ons nieuwe logo bewonderen.
De Nederlandse overheid heeft besloten de BTW verhogen van 19% naar 21%. Dat zou inhouden in dat de prijzen met 2% zullen gaan stijgen. Echter hebben wij besloten de extra BTW voor onze rekening te nemen voor de meeste diensten zoals webhostingpakketten, domeinregistraties, reseller hosting en radio streaming.
De klanten die een dedicated server, colocatie, reseller domeinen of een VPS server afnemen krijgen wel deze verhoging. Vaak zijn dit bedrijven en krijgen ze de 21% BTW weer terug.
Sinds 0:18 vannacht ervaren we een storing in de Eurofiber verbinding tussen Amsterdam en Enschede. Eurofiber is op de hoogte gebracht en werkt aan een oplossing. Meer info wordt zo snel mogelijk gepost.

Update 1:26: De storing is opgelost
 

 IceHosting verwelkomt duizendste klant
woensdag 15 februari 2012

Vandaag heeft IceHosting haar 1000e klant mogen verwelkomen.
Al lange tijd stond de teller in de negenhonderd en was het de vraag wanneer we de 1000 mijlpaal zouden halen. Vandaag was het eindelijk zo ver en ontvingen we de bestelling van de duizendste klant. Wij zijn zeer blij met deze mijlpaal en gaan ons weer goed inzetten voor de volgende mijlpaal. Bij deze willen we alle duizend klanten bedankt voor deze mijlpaal!
IceHosting 7 jaar
zaterdag 01 oktober 2011

IceHosting is vandaag 7 jaar geworden.
Het afgelopen jaar hebben we vooral op technisch gebiedflink uitgebreid. Zo hebben we in mei ipv6 toegevoegd aan onze diensten enhebben we in juli ons eigen datacenter in Enschede geopend.
Komend jaar gaan we richten op het aanbieden vannieuwe clouddiensten.
Vandaag heeft IceHosting haar reseller pakketten verdubbeld van webruimte. Het Reseller 1 pakket gaat van 1GB opslag naar 2GB opslag en het Reseller 2 pakket gaat van 5GB opslag naar 10GB opslag. De prijzen blijven verder gelijk.
IceHosting is bezig de pakketten anno 2011 te maken, en we zullen binnenkort ook de kleinere pakketten vergroten.
 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.