IceHosting 4 jaar

woensdag 01 oktober 2008

Het is weer zover, vandaag is IceHosting weer een jaartje ouder geworden. Vier jaar geleden was het allemaal begonnen met één enkele webserver, ondergebracht in het shuberg-philis datacenter.
Door de jaren heen zijn we 3 maal van datacenter veranderd, wegens de snelle groei die we meemaakte. We zijn dan ook van die enkele server tot momenteel 68 servers gegroeid. En de groei is nog niet tot een eind gekomen. Binnenkort zullen we namelijk onze 69e server online plaatsen die de nieuwe dienst VPS zal onderhouden. Ook is server nummer 70 alweer onderweg als dedicated server.
We zien dan ook, ondanks de "ice" in IceHosting, de toekomst zonnig in.



Server68 is de krachtigste server die IceHosting in haar beheer heeft.
De machine heeft totaal 8 cpukernen (dual Quadcore) en beschikt over 8 GB ECC geheugen. Natuurlijk heb je bij zon snelle machine een snelle hardeschrijf nodig, hiervoor maken we gebruik van 4 x 500 GB SATA in een raid 10 array. Waarmee leessnelheden van +- 400 mb per  seconde gehaald kunnen worden.
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.