IceHosting bereid zich voor op IPv6

woensdag 08 juli 2009

IceHosting is deze week begonnen met de voorbereidingen voor de ondersteuning van IPv6. De uitrol van IPv6 is nodig doordat de huidige ip adressen (internet adressen) bijna opraken. Verwacht wordt dat in 2011 alle ip adressen vergeven zijn.
Om het ip probleem op te lossen is er een nieuw internet adressering systeem bedacht, genaamd IPv6. Een IPv6 bestaat uit een veel langer adres gedeelte, waarmee miljarden IP adressen per m2 aardoppervlak mogelijk zijn.
Om voor te lopen op deze ontwikkeling, zijn we begonnen met het implementeren van het nieuwe ip protocol. Zo hebben we nieuwe IPv6 routers besteld, IPv6 ip adressen aangevraagd en zijn we aan het testen hoe de software met ipv6 omgaat.
We hopen eind september de eerste website's online te brengen op het IPv6 protocol.
 
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.