Spoedonderhoud HP Proliant servers

dinsdag 14 juli 2009

Gister kwamen we tot de ontdekking dat de management interfaces van meeste HP Proliant DL 380 servers niet meer bereikbaar waren. Met deze interface kunnen we de server alsnog bedienen wanneer deze bijvoorbeeld is vast gelopen (technische term: kvm over ip).
We hebben direct actie genomen. Het probleem was ontstaan door een fout in de firmware. Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat alle management interfaces over de laatste versie firmware beschikken. Tijdens het upgraden van de interface kon het zijn dat uw website voor enkele minuten niet bereikbaar was, doordat de servers opnieuw opgestart moesten worden.
De HP proliant servers (Dual Xeon 3,4ghz) worden gebruikt voor het hosten van reseller pakketten.
 
 
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.