.nl domeinen onderhoud 16-17 maart 10

maandag 15 maart 2010

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) heeft aangekondigd per 16 maart onderhoud uit te voeren aan hun registratie systeem. SIDN upgrade in dit onderhoud hun registratiesysteem van versie DRS4 naar DRS5. Dit onderhoud zal 1,5 dag duren. Gedurende deze periode is het niet mogelijk om .nl domeinen te registreren of te verhuizen.
De aanvragen die in deze periode binnenkomen zullen we bewaren en na deze periode aanbieden aan het nieuwe SIDN systeem.

Doordat SIDN een nieuwe versie in gebruik neemt zal na de upgrade bepaalde functionaliteiten in ons systeem niet meer correct werken. Wij zullen komende periode hard werken aan de nieuwe aanpassingen van het sidn systeem zodat alle functionaliteiten zo snel mogelijk weer werken. Onder deze functionaliteiten vallen: wijzigen van houdergegevens, wijzigen van nameserver gegevens en opheffen van domeinnamen.
 
nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.