Webmail vervangen door Roundcube

vrijdag 16 augustus 2013

Op alle shared en reseller servers hebben we de standaard webmail vervangen door het vele moderne webmailprogramma roundcube. Met de url www.uwdomein.nl/webmail zal u nu een nieuwe webmail programma vinden. Het oude uebimiau is nog steeds benaderbaar via de volgende link www.uwdomein.nl/uebimiau. (uwdomein.nl natuurlijk vervangen met uw websitenaam).

 

De login op de nieuwe webmail is precies hetzelfde. Roundcube is inmiddels uitgegroeid tot een van de meeste gebruikte webmail programmas en beschikt over meer functies dan het houde uebimiau. Nu is het oude webmailprogramma nog toegangelijk, maar binnenkort zal het hele programma verdwijnen omdat het project uebimiau niet meer onderhouden wordt. We raden dan u ook aan om eventuele berichtenen contacten over te nemen naar het nieuwe webmail programma.

nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.