Klanten Xuna overgenomen

maandag 18 december 2017

Icehosting neemt per 1-1-2018 de klanten van Xuna over. Xuna is een hostingbedrijf die al sinds 2007 fantastische hosting diensten aanbied. Wij hebben voor Xuna vanaf het begin altijd de servers mogen leveren en onderhouden. Vandaar dat het maar een kleine stap voor ons was om het klantenbestand over te nemen. Alle Xuna servers waren namelijk al bij ons in beheer.

 

De Xuna klanten zullen in de komende 24 uur een welkomstmail ontvangen waarin we beschrijven wie wij zijn en wat we doen. Alle diensten van Xuna blijven we gewoon zo voortzetten zoals u gewend bent.

 

 

 

 

Beste klant,
 
Met ingang van 1-1-2018 neemt Icehosting de klanten van Xuna over. Wat gaat er voor u veranderen? Bijna niets, wij zetten alle diensten voort onder dezelfde voorwaarden en tarieven zoals u van Xuna gewend bent. Dit kunnen we doen omdat wij voor Xuna al jarenlang hostingdiensten hebben verzorgd. Het enige wat zal veranderen is dat vanaf 1-1-2018 u de facturen van ons zult ontvangen. Ook zullen wij vanaf nu uw aanspreekpunt worden voor uw support of sales vragen.
Binnenkort ontvangt u inlogcodes van onze portal. Vanaf dit portal kunt u uw bestaande afgenomen diensten bedienen, support tickets aanmaken en facturen bekijken.
 
Wie is IceHosting?
IceHosting is een hostingprovider opgericht in 2004 en gevestigd in Enschede. We hebben 4 fanatieke medewekers en draaien meer dan 150 eigen servers verdeeld over 3 datacenters, waarvan 1 datacenter in eigen beheer is (InterDC). We hebben ons eigen 32gbit/sec netwerk met koppelingen met AMS-IX, NL-IX, ND-IX, Openpeering, Cogent en Breedband NL. Uiteraard is IceHosting een gecertificeerde partij voor uw datadiensten.
We bieden diensten aan zoals shared webhosting en domeinregistratie maar ook VPS-cloud hosting en dedicated servers.
 

Kennismaken?
Wilt u kennis komen maken met ons, en een rondleiding door ons datacenter krijgen, dan bent u van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor.
 
Wat zijn onze contactgegevens?
Telefoon: +31 (0)537009750
E-mail: info@icehosting.nl
 
Ons adres:
Josinkstraat 28
7547AB Enschede
 
Nog vragen na aanleiding van deze e-mail?
Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.
 
Met vriendelijke groet,
Roland Kamphuis
CEO

 
--
IceHosting
Josinkstraat 28
7547AB Enschede
Web: www.icehosting.nl
E-mail: info@icehosting.nl
Tel: +31 (0)53 700 9750
Mobiel: +31 (0)6 29 604 514
KvK: 08128208
BTW: NL0728.32.447.B01

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.