IceHosting neemt Evolutionhost over

woensdag 29 januari 2020

Per 1 januari 2020 heeft IceHosting het klantenbestand van Evolutionhost overgenomen. Evolutionhost is actief sinds 2008 en is er juist voor de bedrijven en particulieren die geen torenhogen prijzen willen betalen maar ook niet bij een low budget aanbieder willen zitten. Evolutionhost: kwalitatief goede hosting met klantvriendelijke service, tegen lage prijzen. Dat spreekt ons natuurlijk aan, gezien wij hetzelfde doel hebben. Vandaar dat het een logische stap was voor overname.

Aan de dienstverlening van Evolutionhost gaat weinig veranderen. Wij bediende Evolutionhost al sinds 2008 met hun hostingplatform. Dat platform gaan wij doorzetten enkel zijn wij dan het aanspreekpunt geworden voor support en facturatie.

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.