Verhuizing voltooid!

donderdag 28 december 2006

Na lang werken hebben we in de avond van 28 december de verhuizing voltooid. De eerste site's zijn inmiddels weer online. Naar verwachting zullen de overige site binnen 24 uur online komen (ns change). Wanneer u gebruikt maakt van uw eigen nameservers, raden wij u aan zo spoedig mogelijk naar ons uw nameservers te mailen, zodat wij deze kunnen omzetten (alleen als dit domein bij ons is ondergebracht). Het icehostingteam is beschikbaar voor vragen over de verhuizing en ook bereid een hand mee te helpen. Maar houd rekening mee dat we nonstop meer dan 24 uur achter elkaar hebben gewerkt en wat minder actief zijn. We hebben ook uiteindelijk de verhuizing voltooid met 7 man, en dat was nog te weinig, de gewenste planning liep met een 10 uur uit.

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.