Server6 wordt Server51

zaterdag 30 december 2006

Zoals de meeste klanten begrepen hebben heeft server6 een lichte softwarematische crash opgelopen. Wij zijn druk bezig geweest alle accounts te migeren naar server51. Dit is inmiddels geslaagd en vanaf vandaag zijn de eerste domeinen al online verschenen. Het nieuwe ip van server6 klanten is 195.22.100.25. Verder vragen wij iedereen die eigen nameservers draait, zo spoedig met ons contact op te nemen. Zodat deze nameservers gewijzigd kunnen worden, en alles wat op deze nameservers staan ook online gaan.
Ik weet niet of sommige klanten nog de crash van bijna 2 jaar geleden kunnen herinneren van server6? Hier hadden wij nog geen backupinfrastructuur, die deze keer goed te pas kwam, en zijn er uiteindelijk geen gegevens verloren geraakt.

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.