Nieuwsberichten

NOC pagina ingericht
maandag 19 november 2007

Op website www.as42093.net of www.noc.icehosting.nl is een overzicht te vinden van het netwerk. Hier valt onder ander informatie te vinden over de load van het netwerk. Ook zijn hier de peers te vinden van ons netwerk.
Coreswitch # 2 storing
maandag 19 november 2007

Zondag 11 november 07 tussen 18:00 en 20:00 waren er door een onbekende oorzaak problemen opgetreden met onze corewswitch # 2. Door deze storing was het mogelijk dat uw website gedurende 15 min slecht tot niet bereikbaar was. Dinsdag 13 november hebben we de oorzaak vast gesteld en de coreswitch opnieuw geconfigureerd.
IceHosting 3 jaar
maandag 01 oktober 2007

Vandaag is IceHosting 3 jaar geworden. Precies 3 jaar geleden werd Icehosting bij de kamer van koophandel ingeschreven.
Afgelopen jaar is Icehosting flink vooruit gegaan. Zo doen we onze  eigen routering, hebben we onze eigen uplinks getrokken en peeren we met verschillende partijen.
En we hopen per november het 5e rack in gebruik te nemen.Ook hadden we dit jaar een grote verhuizing van Redbus naar GlobalSwitch, die succesvol is geslaagd.
  Netwerk upgrade 18 augustus
dinsdag 14 augustus 2007

Op zaterdag 18 augustus van 10:00 tot 14:00 zullen we ons Netwerk upgraden. Hierdoor is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar kan zijn. Wij proberen de downtime tot het minimum te beperken.
Naast de upgrade zullen wij ook nieuwe internet uplink "Abovenet"  aansluiten. Dit is een partij die een groot netwerk in de VS en europa heeft. Hierdoor zullen sommige bestemmingen nog sneller toegang krijgen tot onze diensten.PHP5 update
zaterdag 11 augustus 2007

Afgelopen nacht hebben wij alle shared servers van php4 naar php5 geupdate. Dit vanwege dat php4 "end of life" status heeft bereikt. De update is succesvol uitgevoerd. De nieuwe php versie is php 5.2.3. Uiteraard is php weer met freetype en zend uitgerust.Nieuwe dienst: Streaming
zondag 22 april 2007

Icehosting biedt vanaf vandaag een nieuwe dienst aan: Live streaming. We hopen binnenkort ook ondemand streaming te kunnen aanbieden.
Voor meer informatie en de mogelijkheden over livestreaming, verwijzen we u door naar de streampagina. Hier zijn tevens de prijzen te vinden. Verder hebben we een paar screenshots van het control paneel hier gepubliceerd: fotos.icehosting.nl/Stream/

Eindelijk is de statuspagina weer compleet ingericht. Na de verhuizing hadden we niet veel tijd om de pagina opnieuw in te richten, maar gelukkig zijn alle gegevens weer helemaal bijgewerkt. Tevens hebben we het webcam gedeelte van onze site gehaald, dit omdat Globalswitch niet toestaat deze beelden te publiceren.


Zoals u als Icehosting klant al waarschijnlijk is opgevallen zijn we de laatste maanden vrij actief bezig met het domeinadministratie gebeuren. Vanaf vandaag hebben we een heel handige functie toegevoegd waarmee we u automatisch op de hoogte houden wanneer uw domein verloopt of verlengd wordt. Ook kunnen we melden dat alle "bugs" uit het systeem zijn gehaald. Nieuwe uplink: fiberring
woensdag 14 maart 2007

Binnenkort krijgt Icehosting een nieuwe internet uplink erbij. We beschikken momenteel  over 3 uplinks, en dit zal de 4e uplink worden. De 4e uplink is een uplink naar FiberRing. FiberRing bestaat onder andere uit de volgende cariers:

          - TeliaSonera
          - AboveNet
          - TeleGlobe
          - Interoute
          - KPN Eurorings

Hiermee verkrijgen we snellere routes in zowel europa als verenigde staten. Nederlands verkeer zal ongewijzigd blijven. Echter bij uitval zal fiberring een deel van dat verkeer opvangen.
Spoedonderhoud rack 2 & 3
vrijdag 26 januari 2007

Door de eerdere stroomstoring die betrekking had op rack 2 - feed1 zijn wij genoodzaakt 27 januari spoedonderhoud te verichten. Hierbij kan het mogelijk zijn dat uw server enkele minuten niet bereikbaar is. Onze excuses voor het ongemak. Tevens zullen wij onze nieuwe APC 7952 ophangen in rack3.
 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.