nieuwsbericht

Ddos ochtend 3 juni - server6

zaterdag 03 juni 2006

Vanochtend is server6 onder attack geweest (van 6 tot 10 uur). Door het vele verkeer waren alle andere servers slecht bereikbaar. Inmiddels is server6 offline gezet, en zijn de problemen voor alle andere servers opgelost. Update 14:00 Het limiteren van de lijn van server6 hielp niet, Server wordt op een ander ip gezet. Om zeker te zijn dat het omzetten zonder terugkomen van de aanval, is morgen een van onze medewerkers in het datacenter aanwezig. Server6 is weer online, onze excuus voor d...

nieuwsbericht

Server32 in gebruik genomen

maandag 29 mei 2006

De server stond er al een tijdje klaar, en is vandaag eindelijk in gebruik genomen. Doel van de server zal (reseller)hosting zijn. De specificaties van de server zijn: Dual xeon 3,4 ghz 2 GB ecc reg RAM 2 x 36,4 gb SCSI 15k hdd in raid1 Een aantal foto's:  

nieuwsbericht

epc upgrade 2

vrijdag 12 mei 2006

Er is weer een nieuwe upgrade uit voor de epc switches. De vorige firmware hield het wel langer vol, maar uiteindelijk dezelfde problemen. Dit is tevens de laatste keer dat wij aan de epc zitten, als ze hiernaar niet na behoren werken gaan ze terug en gaan wij over op apc waar wij reeds 2 balken van hebben hangen. Upgrade zal plaatsvinden op ochtend van 13 mei 2006.

nieuwsbericht

Stroomprijzen Redbus verhoogd

zondag 30 april 2006

Redbus Interhouse heeft per april 2006 de stroomprijs per ampere verhoogd. Dit medekomend door de olieprijzen die duurder worden. Deze stroomprijs verhoging moeten wij helaas doorberekenen. Dit zal alleen voor de colocatie klanten gelden. De prijsverhoging zal gemiddeld een 10 euro incl btw per server zijn.

nieuwsbericht

Onderhoud 28/4

donderdag 27 april 2006

Op vrijdag 28/4 zullen wij een kleine onderhoud uitvoeren. Dit zal met name te merken zijn in rack 2 en 3. De downtime zal ongeveer 5 min bedragen en kan plaatsvinden tussen 14:00 tot 18:00. Dit heeft te maken met een firmwareupgrade van al onze epc switches. Op de volgende pagina is te lezen welke servers dit precies zijn.

nieuwsbericht

Nieuw Design

maandag 17 april 2006

Vanaf maandag 17 april hebben we eindelijk een nieuw design. Het vorige design heeft er totaal 1,5 jaar gestaan, en is nu afgeschreven. Daarintegen hebben we sinds vandaag een splinternieuw strak design.

nieuwsbericht

Nederlandstalige handleiding

zondag 16 april 2006

Sinds vandaag is de Nederlands talige handleiding van directadmin beschikbaar. Deze is te vinden op www.icehosting.nl/handleiding/index.php  

nieuwsbericht

Lancering van .eu domeinen

zaterdag 08 april 2006

Sinds Vrijdag 7 april is het mogelijk om uw eigen .eu domein vast te leggen bij icehosting. De kosten van eu domeinen zijn:Normaal: 19.00 euro incl BTW.Reseller: 16.50 euro incl BTW.

nieuwsbericht

Rack 3 in gebruik genomen

zondag 19 maart 2006

Op zaterdag 18 maart hebben wij het 3e rack in gebruik genomen. Vanaf nu is het weer mogelijk om colo servers op te hangen. Dit was begin deze maand moeilijker vanwege de volle rack 1 en 2. Hieronder een paar fotos:

nieuwsbericht

IceHosting SIDN lid

woensdag 25 januari 2006

Sinds januari 2006 zijn wij SIDN lid geworden. Dit betekend dat wij nog sneller uw nl aanvraag kunnen verwerken. Mocht u een e-mail ontvangen dat uw site verhuisd word, dan is er niks aan de hand. Het domein wordt dan namelijk op ons sidn account gezet.  

nieuwsbericht

Installatron beschikbaar op server6

woensdag 23 november 2005

Sinds Vandaag kunnen de gebruikers van server 6 met een klik een heel script instaleren. Dit kan een Forum zijn, of een complete portal.   Klik hier voor meer informatie.

nieuwsbericht

IceHosting geeft 4 domeinen weg!

zaterdag 05 november 2005

Zoals vorige maand beloofd, geeft icehosting 4 domeinen weg ter ere van het 1 jarige bestaan. Het enigste wat je hiervoor te doen is actief posten op het forum. Op de volgende link is meer informatie te vinden: www.forum.icehosting.nl  

nieuwsbericht

Nieuwe server: Server15

maandag 17 oktober 2005

Server 15 was ook zaterdag opgehangen. Het is een Opteron 146, met 1 gig geheugen in een chenbro kast. De hdd ontbreken nog, maar worden eind deze week erin gehangen. Doel van de server is nog onbekend.  

nieuwsbericht

2e Rack

zondag 16 oktober 2005

Gister heeft icehosting zijn 2e rack in gebruik genomen. Het oude rack zat namelijk op 2u rackspace na vol. Ookal zie je nog hier en daar gaten zitten, dat is reeds aan een klant verhuurd. Bij "lees meer" zijn een paar fotos te vinden.  

nieuwsbericht

Nieuw Bankrekening nummer

donderdag 13 oktober 2005

Opgelet! Icehosting heeft nu het volgende (giro)rekening nummer: 5251690. Dus voortaan betalingen overmaken op 5251690 Tav IceHosting te Haaksbergen. Het oude nummer is nog voor een maand in gebruik.

nieuwsbericht

Forum na half jaar weer terug!

dinsdag 11 oktober 2005

Na 2 uur werken is eindelijk het forum weer terug. Het forum heeft een nieuw designtje gekregen, en is gerecoverd uit een backupfile uit eind april.Reden waarom forum een tijdlang offline was, kwam doordat phpbb continu geupdate moet worden. Wanneer ik te laat was, was het forum alweer gehacked.Hopelijk houd nu het forum langer stand.