nieuwsbericht

Nieuwe Servers

maandag 27 december 2004

IceHosting heeft 2 nieuwe servers besteld. Deze zullen doorverhuurt worden als dedicated server. IceHosting verwacht in Januari nog 2 servers te plaatsen.

nieuwsbericht

Einde aan alle downtimes

vrijdag 17 december 2004

De reden waarom gister de server offline was, was omdat het moederbord van de server het cpu niet meer aankon. Als het een beetje druk werdt op de server, begaf het moederbord het, en gaf geen stroom. Daardoor viel zomaar de server uit. Onze excuus van al deze downtimes, we hebben nu alles verbeterd om deze downtimes zo min mogelijk te krijgen. Zo hebben we een apc poort (eerder al vermeld). De server is nu ook 100 % in orde, geen moederborden meer die het niet meer aankunnen.We beloven u ook e...

nieuwsbericht

Nieuwe functie's bestel systeem.

zondag 12 december 2004

Vandaag zijn er een paar nieuwe functies toegevoegd aan het bestel systeem. Zo kunt u al uw facturen bekijken en nameserver wijzigingen aanvragen van een domein. Ook is de fout gerepareerd die bij het bestellen van webhosting stond.

nieuwsbericht

Server 1 Down

vrijdag 10 december 2004

Gister 9 december was server 1 zomaar offline gegaan. Door goede hulp van de heer Koetsier was de server gisteravond laat weer online.Wij danken hem hartelijk voor zijn service.Onze excuus voor deze down time.

nieuwsbericht

Veelgestelde Vragen

zondag 05 december 2004

De vernieuwde "veelgestelde vragen" zijn online. U kunt ze hier bekijken. Mist u een vraag....?

nieuwsbericht

Bestel systeem af!

vrijdag 19 november 2004

Na lang werken is het bestel systeem afgerond door onze programmeurs. Er zullen nog een paar kleine update's plaatsvinden voordat het 100% af is.

nieuwsbericht

Downtime preciese reden

zondag 07 november 2004

Aanvulling down time. De reden waarom we niet in het datacenter konden komen was doordat leaseweb nieuwe hekken om onze rekken had gezet.Hieronder vind u plaatjes van de nieuwe rekken:

nieuwsbericht

Downtime achter de rug

zaterdag 06 november 2004

Ten eerste willen wij onze excuus aanbieden. We waren namelijk 4 dagen offline, dit kwam doordat er een server was aangevallen door een ddos aanval. Deze besmette server, begon intern andere servers in het datacenter aan te vallen.

nieuwsbericht

MySql probleem opgelost

maandag 25 oktober 2004

De afgelopen week hadden we last van het overgebruik van de mysql server. Ik heb toen een mail gestuurd naar directadmin en daar gevraagt of ze...

nieuwsbericht

Nieuw layout

maandag 25 oktober 2004

Vandaag heeft icehosting een nieuw layout gekregen. Deze moet overzichterlijker en mooier zijn. Ook zijn alle pagina's geupdate.

nieuwsbericht

Nieuwe server

maandag 25 oktober 2004

IceHosting is overgegaan op de nieuwe server. Deze is veel sneller en betrouwbaarder. De server draait nu al 15 dagen en heeft als specs....

nieuwsbericht

Domein???

woensdag 28 juli 2004

Zoals jullie wel gezien hebben is het layout van firehosting weer veranderd. Nu staat er geen Firehosting maar icehosting. hoe zit dit?

nieuwsbericht

Kernel versie update

woensdag 28 juli 2004

We hebben vandaag de kernel versie geupdate van onze server. Deze was kernel-2.4.20-8 en is geupdate naar kernel-2.4.20-31.9.

nieuwsbericht

cPanel Pro

zaterdag 17 juli 2004

IceHosting heeft 4 nieuwe functies op het cpanel. Deze kan nu iedere gebruiker gebruiken. We zijn ook bezig met fantastico!

nieuwsbericht

PHP Update 4.3.8

donderdag 15 juli 2004

IceHosting heeft de php versie geupdate van 4.3.7 naar 4.3.8.

nieuwsbericht

Nieuw Layout

maandag 05 juli 2004

IceHosting heeft een nieuw layout gekregen.