Nieuwsberichten

Racks aangekomen op Globalswitch
donderdag 14 december 2006

Vandaag zijn de bestelde racks aangekomen bij het datacenter Globalswitch. Wij zullen deze in komende dagen gaan instaleren op de ruimte die we afnemen bij globalswitch. Verder zal tegen die tijd ook een verslag volgen. We hopen ook op diezelfde dag al gebruik te kunnen maken van internet. Maar dit is afhankelijk of de internetlijnen er al liggen.
BGP Training NL-ix
woensdag 13 december 2006

Vandaag werd vanuit de nl-ix organisatie een training/cursus georganiseerd. In deze training/cursus werden de routering protocols besproken. Ook kwam het belangrijkste protocol BGP aan bod. In de middag is er ook getraint met een klein exchange point met verschillende routers. Bij deze training/cursus is een van onze medewerkers aanwezig geweest. Hierdoor kunnen we direct iemand inschakelen bij routering problemen, ipv een tussenpartij raadplegen.IP adressen aangevraagd
maandag 11 december 2006

Vandaag is onze ripe aanvraag voor de benodige ip adressen verzonden. We hopen binnen 2 weken deze ip adressen te kunnen gaan gebruiken.NL-ix
maandag 11 december 2006

Vandaag zijn wij lid geworden bij de NL-ix. Dit is naast ams-ix een van de grootste nederlandse knoopunten als het om internet gaat. Ook is onze naam op de nl-ix site terug te vinden: www.nl-ix.nl/members.phpFootprints opgeleverd globalswitch
vrijdag 08 december 2006

Vandaag hebben wij de locatie van onze footprints binnen gekregen. Wij zullen, na planning, op 15 december de racks plaatsen.Tevens hopen wij ook op deze dag de internet lijnen te hebben aangelegd.
Racks besteld
woensdag 06 december 2006

Na lang zoeken en offertes aanvragen hebben we 4 racks aangeschaft. Deze racks zijn 42 u hoog, 1 meter diep en 60 cm breed. Verder zijn ze voorzien van geperforeerde deuren. De kleur die wij gekozen hebben is zwart. Zie onderstaande foto om een beeld te krijgen.Globalswitch rondleiding
vrijdag 01 december 2006

Vrijdag 1 december hebben wij een bezoek gebracht aan het globalswitch datacenter. Dit is het 6e datacenter die wij afgelopen periode hebben bezocht. Bij binnenkomst viel ons de goede beveiliging op. Overal camera’s, infrarood detectoren, en andere sensors. Verder was het een zeer groot pand, 38.000 m2, een 10 x redbus. Naast alle standaard snufjes zoals redundant airco, redundant generatoren (gebasseerd op n+1 princiepe), vestigde het datacenter ook de 2 belangrijkste nederlandse knooppunten. De nl-ix en de ams-ix. Dit was een van de belangrijkste redenen waarom wij globalswitch hebben gekozen.

Meer informatie van het datacenter is in het volgende document te vinden: Amsterdam.pdfVerhuizing IceHosting
vrijdag 01 december 2006

Zoals te lezen viel in de mailing van begin december, gaat icehosting verhuizen. We hebben een speciale pagina opgezet waar het laatste nieuws te volgen valt. Wij raden u ook aan deze pagina regelmatig te bezoeken, zodat u op de hoogte bent. Uiteraard zal er nog een mailing komen wanneer de verhuizing weldegelijk wordt ingezet.
De link: www.icehosting.nl/verhuizing.
 

 Realtime domeinregistratie
dinsdag 07 november 2006

Zoals sommige al gezien hebben, is sinds een week het realtime domein registratie paneel online. Wij kunnen u mededelen dat alle tests zijn geslaagd en dat vanaf vandaag alle resellers hun activatie per mail kunnen aanvragen. Naast de realtime registreren is de tijd van een normale registratie aanzienlijk verlaagd. Gemiddeld is een domein binnen 3 uur geregistreerd.

Ups in gebruik genomen
woensdag 18 oktober 2006

Na de stroomstoring van redbus hebben we bepaald om een ups op te hangen. Op de ups wordt onze hoofdswitches en de icehostinghoofdserver aangesloten. Zodat tot 30 min lang na een stroomstoring de ups zorgt dat deze online blijven.

 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.