Nieuwsberichten

Icehosting 2 jaar
zondag 01 oktober 2006

Vandaag bestaat IceHosting officeel alweer 2 jaar. We zijn op goede pad, en hopen nog flink door te groeien in de toekomst (uitbreidingsplannen liggen er al). Om een mooie terugblik te geven van de afgelopen jaren, staan hieronder alle logo's die we door de jaren heen hebben gebruikt.

  Stroomstoring Redbus
vrijdag 29 september 2006

Woensdag 27 september is er van 16:00 tot 16:20 een stroomstoring geweest in het datacenter Redbus. Dit zorgde ervoor dat alle servers gedurende die periode niet bereikbaar zijn, en allemaal opnieuw gereboot zijn.
'S avonds begaf een switch zijn werk  na aanleiding van een stroomstoring in rack1.
Gelukkig was dit probleem snel opgelost en bleef downtime minimaal. Echter heeft het ons een boel werk gekost in het online brengen van alle servers. Voor meer info zie:


iDeal & Paypal betalingen
dinsdag 19 september 2006

Sinds vandaag is het mogelijk om facturen via iDeal of Paypal te betalen. Om een factuur via een van deze opties te betalen, gaat u naar uw account op het bestel systeem. Vervolgens klikt u het desbetreffende factuur aan, en kiest u uw betaalmethode.
Het grote voordeel van iDeal en Paypal is dat de betaling per direct wordt verwerkt in onze administratie. Je hoeft niet op de overboeking meer te wachten.
IceHosting is hiermee het twaalfde hosting bedrijf in Nederland die iDeal ondersteund.

Epc upgrade 3
donderdag 31 augustus 2006

Vrijdag 1 september rond 12:00 zullen alle epc switches van nieuwe firmware voorzien worden. Hierdoor zullen bepaalde servers gedurende paar min niet bereikbaar zijn. Wij hopen de upgrade snel en succesvol uit te voeren.

E-mail probleem server6
woensdag 23 augustus 2006

 Server6 had vandaag een e-mail probleem. De viruscanner gaf namelijk conflicten met de beveiligde tmp map. Inmiddels is het probleem opgelost. E-mails zijn niet verloren gegaan, enkel vertraagt. Onze excuus voor het ongemak.Valse e-mails mbt failliet
dinsdag 15 augustus 2006

Er is vanochtend een valse e-mail uitgaande, deze is niet van icehosting afkomstig.
 
Wij willen u informeren dat wij financieel sterk in onze schoenen staan. Wij krijgen  per september een paar mensen extra in dienst.
 
Ik (roland) ben gedurende week op vakantie. In de tussentijd neemt mijn collega mijn werk over. Tickets, e-mails etc worden gewoon beantwoord, en ik ben via het noodnummer bereikbaar in het buitenland.
 Forum geupdate en gerestyled
zaterdag 12 augustus 2006

Vandaag is het IceHosting forum helemaal weer bij de tijd. Het forum had tot gister nog het design van het oude uiterlijk van icehosting, maar sinds vandaag weer helemaal bij. Het forum is te vinden op: www.forum.icehosting.nl

Zoals vele ook al gemerkt hebben zijn wij ook druk bezig met het bestel paneel. Zo is het mogelijk om straks bijvoorbeeld realtime domeinen te kunnen registreren.
Nieuw ticket systeem
zaterdag 22 juli 2006

Vandaag hebben wij het nieuwe ticket systeem online gegooid. Dit houd in dat alle support mails op support@icehosting.nl automatisch in het bestel systeem ticket systeem gezet worden. Ook hebben we verschillende verbeteringen aan het bestel systeem toegepast. Zo is het factuur layout sinds enkele dagen veel overzichtelijker.Vijftigste server online
maandag 17 juli 2006

Vrijdag 14 juli heeft IceHosting haar vijfstigste server opgehangen. De vijfstigste server is de nieuwe backupserver. Voor foto's van deze server en alle andere 50 servers kunt u een kijkje nemen op onze foto album: fotos.icehosting.nl.

We hopen natuurlijk op dit tempo door te groeien, zodat we over een jaar op de 100 server zitten.
Sinds Vandaag hebben wij op alle shared webservers installatron geïnstalleerd. Installatron is een script waar gebruikers van een klik op de knop een heel script kunnen installeren. Dit kan variëren van een Forum zijn tot een complete portal.

 

 


Klik hier voor meer informatie van installatron. 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.