Nieuwsberichten

IceHosting helpt Azie
maandag 10 januari 2005

Wij doneren 50 eurocent per geregistreerde domein en aangevraade hosting aan Giro 555
 

Help slachtoffers aardbeving Azië

Doe mee en steun de slachtoffers.APC Switch
woensdag 29 december 2004

IceHosting heeft vandaag een apc switch op de kop getikt.
Dit is een schakelaar waarmee je via een webinterface het stroom beheert van de servers. Als een server offline gaat, en geen antwoord meer geeft, kan je heel gemakkelijk via een apc poort de server herstarten.
Hieronder een plaatjeSwitch
dinsdag 28 december 2004

Doordat icehosting meerdere servers plaatst, hebben we een switch gekocht. Hieronder staat een plaatje.


24-port 10/100TX Stacking SNMP Switch
GSW-2492Nieuwe Servers
maandag 27 december 2004

IceHosting heeft 2 nieuwe servers besteld. Deze zullen doorverhuurt worden als dedicated server. IceHosting verwacht in Januari nog 2 servers te plaatsen.Einde aan alle downtimes
vrijdag 17 december 2004

De reden waarom gister de server offline was, was omdat het moederbord van de server het cpu niet meer aankon. Als het een beetje druk werdt op de server, begaf het moederbord het, en gaf geen stroom. Daardoor viel zomaar de server uit.

Onze excuus van al deze downtimes, we hebben nu alles verbeterd om deze downtimes zo min mogelijk te krijgen. Zo hebben we een apc poort (eerder al vermeld). De server is nu ook 100 % in orde, geen moederborden meer die het niet meer aankunnen.

We beloven u ook een betere toekomst van icehosting services.Nieuwe functie's bestel systeem.
zondag 12 december 2004

Vandaag zijn er een paar nieuwe functies toegevoegd aan het bestel systeem. Zo kunt u al uw facturen bekijken en nameserver wijzigingen aanvragen van een domein. Ook is de fout gerepareerd die bij het bestellen van webhosting stond.Server 1 Down
vrijdag 10 december 2004

Gister 9 december was server 1 zomaar offline gegaan. Door goede hulp van de heer Koetsier was de server gisteravond laat weer online.
Wij danken hem hartelijk voor zijn service.

Onze excuus voor deze down time.Veelgestelde Vragen
zondag 05 december 2004

De vernieuwde "veelgestelde vragen" zijn online. U kunt ze hier bekijken.
Mist u een vraag....?Bestel systeem af!
vrijdag 19 november 2004

Na lang werken is het bestel systeem afgerond door onze programmeurs. Er zullen nog een paar kleine update's plaatsvinden voordat het 100% af is.Downtime preciese reden
zondag 07 november 2004

Aanvulling down time. De reden waarom we niet in het datacenter konden komen was doordat leaseweb nieuwe hekken om onze rekken had gezet.
Hieronder vind u plaatjes van de nieuwe rekken: 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.