Nieuwsberichten

Na meer dan 8 jaar Globalswitch te hebben gebruikt als hoofdvestiging voor onze servers verloopt ons contract en wordt het tijd voor wat anders. De laatste  paar jaren hebben we inmiddels heel veel producten gelanceerd in ons eigen datacenter InterDC, en het is dan ook niet zo gek dat wij ons apparatuur van Globalswitch gaan verplaatsen naar InterDC.

Het migratievenster start op zaterdag 21 maart om 1.00 en zal rond 6.00 afgerond worden (De nacht van vrijdag op zaterdag). Tijdens dit venster zullen we onze shared hosting en reseller servers tijdelijk niet bereikbaar zijn.
 
Welke servers?
De shared en dedicated servers met ip in de range van 195.22.10x.xxx
 
Wanneer?
Zaterdag 21 maart van 01.00 tot 06.00 's nachts (CEST).
 
Moet ik nog actie ondernemen?
Nee, wij zorgen voor een vlekkeloze en snelle verhuizing.
 
 ICANN, de uitgever van .com, .net en .info heeft verleden jaar de registratiekosten met 50 cent verhoogd. De dollarkoers stond op dat moment zeer gunstig en we hebben besloten toen deze prijswijziging niet door te voeren in onze prijzen. Echter is de dollarkoers tegenwoordig niet meer zo gunstig als toen en moeten we nu toch deze prijswijziging doorvoeren. Dat houdt in dat de com, net en info domeinen 50 cent (incl. BTW) duurder zullen worden.

Echter de .mobi extensie is goedkoper geworden, de prijs is verlaagd van 29.50 naar 19.50 per jaar (incl. BTW).IceHosting 10 jaar!
woensdag 01 oktober 2014

IceHosting is vandaag 10 jaar geworden!
Afgelopen jaar hebben we veel gewerkt aan onze VPS dienst en aan ons datacenter (via zusteronderneming InterDC). Komend jaar verwachten we aan beide onderdelen nog flink door te ontwikkelen en onze diensten nog beter neer te kunnen zetten.

 VPS SSD storage
dinsdag 09 september 2014

Voor het VPS platform hebben we de eerste SSD storage server geleverd gekregen. Met SSD opslag kunnen we veel hogere snelheden leveren tussen de vps-en en hun data. Een SSD ruim 100 keer sneller als een traditionele schijf, waarmee de VPS ook sneller kan functioneren. Een nadeel van SSD storage is dat de prijs per GB erg hoog ligt. Daarom gaan we de SSD storage als een optie aanbieden zodat er straks gekozen kan worden voor traditionele HDD opslag of snelle SSD opslag (of een combinatie van beide).
De  SSD storage is eerst in testfase en zal binnenkort beschikbaar worden voor nieuwe en bestaande vps-en.

 Extra VPS node & geheugen upgrades
vrijdag 01 augustus 2014

In ons VPS platform hebben we een nieuwe node toegevoegd. De nieuwe node beschikt over twee hexacore procesoren en 48GB ram. De eerste bestaande node is geupgrade van 48GB naar 96GB. De andere 2 nodes zullen binnenkort deze geheugen upgrade krijgen zodra het extra geheugen benodigd is.
 VPS storage uitgebreid
dinsdag 13 mei 2014

Onze VPS dienst groeit hard, en zodoende is het dan ook nodig om deze dienst uit te breiden. Vandaag hebben we in de Storage server 8 extra disks toegevoegd zodat we voldoende opslagruimte hebben en meer snelheid om data van de disks te halen.
Binnenkort zullen we onze "reken" nodes ook gaan upgraden.
 Fiberring internet uplink geupgrade
dinsdag 26 november 2013

Onze uplink met internetprovider Fiberring is geupgrade van 100mbit naar 1000mbit. Dit was een van de laatste verbindingen die nog op 100mbit ingesteld stond en tegenwoordig niet meer voldoende capaciteit kan bieden voor al het benodigde internetverkeer.
Met deze verhoging is onze totale netwerkcapaciteit verhoogd naar 4.100 mbit/sec.

 Installatron partner
donderdag 14 november 2013

IceHosting is officieel Installatron partner geworden. Dat houd in dat we Installatron licenties bij onze diensten zoals VPS of dedicated server kunnen leveren. Installatron is een plugin in o.a. Directadmin die ervoor zorgt dat installaties zoals Joomla, Magento en Wordpress door middel van 1 klik op de knop geinstalleerd worden.

 Router 1 vervangen
donderdag 31 oktober 2013

Onze Router 1 in Amsterdam is vervangen met een groter model. De bestaande router begon het laatste tijd het moeilijk te krijgen om al het verkeer te kunnen routeren. De nieuwe router heeft veel hogere routing capaciteiten, hardware ipv6 ondersteuning en de mogelijkheid tot 10Gbit internet poorten. Daarmee hebben we tevens direct de core van ons netwerk geupgrade van 2gbit naar 10gbit.

Het vervangen viel plaats op 30 oktober en zorgde voor een kleine onderbreking in het netwerk (<1 min). Router 2 heeft tijdelijk het extra verkeer van router 1 overgenomen.

 IceHosting 9 jaar
dinsdag 01 oktober 2013

Vandaag is IceHosting weer een jaartje ouder geworden.
Afgelopen jaar lag de focus op meer professionaliteit, wat zeker gelukt is. Deze professionaliteit zullen we de komende jaren blijven doorzetten.
Daarnaast is ons VPS cloud platform afgelopen jaar gelanceerd. Een dienst waarmee we inmiddels al tientallen klanten met hun software of website  bedienen. We zien dat deze dienst veel potentie heeft en daarom zijn wij inmiddels bezig met het opzetten van versie 2 van dit VPS cloud platform.

Tot slot willen we iedereen bedanken die gebruikmaakt van onze diensten of onze diensten mogelijk maakt! Op naar de 10 jaar! 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.