Nieuwsberichten

IceHosting bedrijfsauto
maandag 30 september 2013

Sinds kort hebben we deze nieuwe bedrijfsauto voor de deur staan, aan alle kanten beplakt met onze logo. Vanaf nu kunnen we "in style" bij u op bezoek komen. Nieuwe klant? Kleine of grote uitbreidplannen? Maak een afspraak en we komen bij u langs!

 PHP update 5.4
dinsdag 17 september 2013

Voor de 2e keer dit jaar hebben we opnieuw de PHP versie geupdate op onze shared servers. Ditmaal van php 5.3 naar 5.4. Deze upgrade was noodzakelijk doordat php 5.3 recentelijk de status "end of life" gekregen heeft. Dit houd in dat er geen nieuwe updates meer komen voor php 5.3. Om toch zeker te zijn van de laatste updates, security paches en snelheid was een update naar php 5.4 noodzakelijk.
De upgrade heeft afgelopen nacht zonder problemen of downtime plaatsgevonden. We hebben een willekeurig aantal site's gecontroleerd en het lijkt erop dat de nieuwe versie geen impact heeft gehad. Mocht je toch nog problemen ervaren kunt u contact opnemen met onze helpdesk.Snelste IceHosting server
donderdag 29 augustus 2013

Voor ons VPS dienst hebben we de snelste server ooit zojuist opgeleverd. Het systeem beschikt over een dubbele hexacore met hypterthreading. Daarmee komt het totaal op 12 cores en 24 thread. Gecombineerd met 48GB DDR3 ECC ram in een half-diepe server kast.

In de toekomst zullen we vaker dit soort systemen opleveren voor onze vps diensten om de snelheid te kunnen blijven garanderen. Meer informatie is hier te vinden.
 

 Webmail vervangen door Roundcube
vrijdag 16 augustus 2013

Op alle shared en reseller servers hebben we de standaard webmail vervangen door het vele moderne webmailprogramma roundcube. Met de url www.uwdomein.nl/webmail zal u nu een nieuwe webmail programma vinden. Het oude uebimiau is nog steeds benaderbaar via de volgende link www.uwdomein.nl/uebimiau. (uwdomein.nl natuurlijk vervangen met uw websitenaam).

 

De login op de nieuwe webmail is precies hetzelfde. Roundcube is inmiddels uitgegroeid tot een van de meeste gebruikte webmail programmas en beschikt over meer functies dan het houde uebimiau. Nu is het oude webmailprogramma nog toegangelijk, maar binnenkort zal het hele programma verdwijnen omdat het project uebimiau niet meer onderhouden wordt. We raden dan u ook aan om eventuele berichtenen contacten over te nemen naar het nieuwe webmail programma.Herlancering VPS dienst
dinsdag 18 juni 2013

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest onze VPS dienst te verbeteren. Waar we vroeger gebruik maakte van losse servers om de virtuele servers te hosten, hebben we het voor elkaar gekregen om een cluster op te zetten zodat meerdere fysieke servers tegelijk alle virtuele omgevingen kunnen hosten.
Met deze stap zijn de VPS servers in een cloud omgeving gehost.

Daarnaast hebben we de VPS prijzen aangepast en zijn onze pakketten behoorlijk scherp geprijsd!

Bekijk het vernieuwde VPS aanbod.Icehosting app voor Android
woensdag 20 maart 2013

Vandaag hebben we de officiële mobiele IceHosting app gelanceerd. De app is geschikt voor alle hosting gerelateerde diensten met in de eerste versie de focus op de server diensten (zoals Dedicated server en Colocatie).
Wat doet de app nu precies?
- Server monitoring
- Herstarten van uw server door middel van apc
- Herstarten van uw server door middel van IPMI
- Dataverbruik Statistieken
- Onze nieuwsfeed tonen

In de 2e versie zullen we de algemene hosting opties toevoegen zoals registreren van domeinnamen en inloggen op het hosting pakket.
Ook zullen we beginnen met dezelfde app voor de iPhone gebruikers.

Download de IceHosting app gratis op:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icehosting.appPHP update
maandag 11 maart 2013

Vandaag worden op alle shared servers de PHP versie geupgrade. We gaan van versie 5.2 gaan naar 5.3. De upgrade zal geen downtime geven, wel kan de upgrade mogelijke impact hebben op uw website. Zoals aangegeven in de nieuwsbrief hebben wij gevraagd uw site te controleren zodat u verzekerd bent dat uw website niet ploseling offline gaat. Mocht u na de upgrade toch tegen een onverwachte fout aanlopen door gevolg kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk, dan zullen wij onze best doen om uw probleem op te lossen.Automatische incasso
maandag 14 januari 2013

Vanaf vandaag is het mogelijk om, naast uw factuur via overboeking, ideal of paypal, ook via automatische incasso te betalen. Het afgelopen jaar hebben we veel verzoeken van onze klanten gehad om bedragen via automatische incasso te incasseren. Op deze manier wordt het voor u makkelijker doordat u nooit meer een factuur vergeet te betalen.

Om automatische incasso te activeren kunt u de volgende link bezoeken:
https://www.icehosting.nl/bestel/login2.php?redirect=incasso.php

En vanaf dan worden facturen automatisch binnen 2 weken na ontvangst van uw rekening geboekt.
Het blijft natuurlijk ook mogelijk om van de overboeking, ideal of paypal opties gebruik blijven te maken.Hosting pakketten verdubbeld
vrijdag 23 november 2012

Wellicht heeft u het al gemerkt, IceHosting heeft de afgelopen weken alle shared hosting pakketten verdubeld in zowel webruimte als dataverkeer. U kunt nu nog meer bestanden op uw website plaatsen en meer bezoekers ontvangen. Dit allemaal voor hetzelfde bedrag per maand.
 Nieuwe website
dinsdag 09 oktober 2012

Het heeft even geduurd maar vandaag is eindelijk de nieuwe website online gegaan. De vorige site was in 2006 ontworpen en heeft dus 6 jaar lang online gestaan. Laten we hopen dat deze site ook een 6 jaar mee mag gaan.
Niet alleen het design is veranderd, maar ook inhoudelijk teksten zijn aangepast of aangevuld. Daarnaast hebben we de "over icehosting" sectie flink uitgebreid met informatie over de geschiedenis van onze organisatie, onze visie, netwerkspecificaties en referenties.
 

  

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.