Nieuwsberichten

IceHosting 8 jaar
maandag 01 oktober 2012

IceHosting is vandaag acht jaar geworden. Om dat te vieren krijgt IceHosting een nieuwe huisstijl en nieuwe website. De nieuwe website zal na verwachting vanmiddag online verschijnen. Onze focus voor het nieuwe jaar ligt op professionaliteit. Te beginnen met een nieuwe website, daarna zullen we ons bestelsysteem gaan updaten. Tot slot zullen we alle diensten langslopen om te kijken waar we nog wat kunnen verbeteren.
Hieronder kunt u alvast ons nieuwe logo bewonderen.
De Nederlandse overheid heeft besloten de BTW verhogen van 19% naar 21%. Dat zou inhouden in dat de prijzen met 2% zullen gaan stijgen. Echter hebben wij besloten de extra BTW voor onze rekening te nemen voor de meeste diensten zoals webhostingpakketten, domeinregistraties, reseller hosting en radio streaming.
De klanten die een dedicated server, colocatie, reseller domeinen of een VPS server afnemen krijgen wel deze verhoging. Vaak zijn dit bedrijven en krijgen ze de 21% BTW weer terug.
Sinds 0:18 vannacht ervaren we een storing in de Eurofiber verbinding tussen Amsterdam en Enschede. Eurofiber is op de hoogte gebracht en werkt aan een oplossing. Meer info wordt zo snel mogelijk gepost.

Update 1:26: De storing is opgelost
 

 IceHosting verwelkomt duizendste klant
woensdag 15 februari 2012

Vandaag heeft IceHosting haar 1000e klant mogen verwelkomen.
Al lange tijd stond de teller in de negenhonderd en was het de vraag wanneer we de 1000 mijlpaal zouden halen. Vandaag was het eindelijk zo ver en ontvingen we de bestelling van de duizendste klant. Wij zijn zeer blij met deze mijlpaal en gaan ons weer goed inzetten voor de volgende mijlpaal. Bij deze willen we alle duizend klanten bedankt voor deze mijlpaal!
IceHosting 7 jaar
zaterdag 01 oktober 2011

IceHosting is vandaag 7 jaar geworden.
Het afgelopen jaar hebben we vooral op technisch gebiedflink uitgebreid. Zo hebben we in mei ipv6 toegevoegd aan onze diensten enhebben we in juli ons eigen datacenter in Enschede geopend.
Komend jaar gaan we richten op het aanbieden vannieuwe clouddiensten.
Vandaag heeft IceHosting haar reseller pakketten verdubbeld van webruimte. Het Reseller 1 pakket gaat van 1GB opslag naar 2GB opslag en het Reseller 2 pakket gaat van 5GB opslag naar 10GB opslag. De prijzen blijven verder gelijk.
IceHosting is bezig de pakketten anno 2011 te maken, en we zullen binnenkort ook de kleinere pakketten vergroten.
IceHosting opent eigen datacenter
woensdag 27 juli 2011

Vandaag is ons eigen datacenter geopend. Ons datacenter met de naam InterDC is gevestigd in Enschede direct naast ons kantoor. Het datacenter beschikt over totaal 120 m2 datavloer wat groot genoeg is om 60 racks te kunnen huisvesten.
De specificaties van ons datacenter zijn te vinden op: Specificaties InterDC.

Met de komst van ons eigen datacenter betekend het niet dat we de Amsterdam locatie opheffen. Met de 2e locatie kunnen we meer keuze bieden bij onze diensten. Zo kunt u per dienst kiezen of u deze in Amsterdam wil afnemen of in Enschede. Ook is het mogelijk op beide locaties dezelfde dienst af te nemen om op die manier meer redundantie te creëren.

Meer informatie over het InterDC datacenter is tevens te vinden op de website van InterDC: www.interdc.nl
 100e server online!
maandag 18 juli 2011

Vandaag heeft IceHosting het magische aantal van 100 eigen servers bereikt. Vijf jaar geleden posten we nog het nieuwsbericht dat we de 50 grens gepasseerd hadden. In de afgelopen 5 jaar hebben we niet alleen 50 nieuwe servers bijgeplaatst, maar ook 49 oude servers vervangen. Totaal zijn dat dus 99 servers, dat zijn gemiddeld 20 per jaar.
Op naar de 200 servers!
 World ipv6 day
woensdag 08 juni 2011

Vandaag is het de dag waar alle grote bedrijven over de wereld ipv6 uittesten. Bedrijven waaronder Google, Facebook, Yahoo en Akamai doen mee. Ook IceHosting doet aan de world ipv6 dag mee. We hebben ipv6 nu 2 weken draaien en tot nu toe zijn er nog geen problemen geconstateerd.
Alle diensten ipv6 ready
maandag 23 mei 2011

Vanaf vandaag zijn alle diensten van ons geschikt voor ipv6. Wanneer u een shared webhosting pakket heeft is deze vanaf vandaag ook via ipv6 benaderbaar.
Heeft u een eigen server bij ons lopen? Neem dan contact op met de support afdeling om uw eigen ipv6 adressen te krijgen.

Wat is ipv6?
Op moment wordt wereldwijd gebruik gemaakt van het internet protocol (IP). Om computers met elkaar te kunnen verbinden krijgen ze allemaal een eigen adres. Toen het ip protocol in de jaren 80 ontwikkeld was hadden ze nooit verwacht dat door de jaren heen het protocol zo populair zou worden. Daarom hebben we nu te maken dat de ip adressen op beginnen te raken. Verwacht wordt dat binnen enkele maanden er geen adressen meer zijn.
Zodoende is IP versie 6 ontworpen. Ipv6 heeft triljarden meer mogelijke adressen. Het is dan ook cruciaal om ipv6 te ondersteunen zodat in de toekomst uw website ook online blijft!
 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.