nieuwsbericht

Upgrade webhosting pakketten

dinsdag 18 maart 2008

Vandaag heeft IceHosting al haar shared webhosting pakketten geupgrade van webruimte. Hieronder een overzicht:Basis:     van 150 MB naar 250MBProf:      van 350 MB naar 500 MBLarge:    van 800 MB naar 1000MBXtraLarge: van 1500MB naar 2000MBBestaande klanten krijgen ook deze upgrade doorgevoerd. Het kan maximaal tot 5 werkdagen duren voordat deze upgrade is doorgevoerd voor uw pakket!

nieuwsbericht

5e rack ingebruik genomen

maandag 24 december 2007

Door de groei van servers in het icehosting serverpark hebben wij afgelopen vrijdag ons 5e rack in gebruik genomen. Tevens zijn vrijdag de internet lijnen aangelegd naar het rack. Meer foto's zijn te vinden op www.fotos.icehosting.nl  

nieuwsbericht

Nieuwe domein extensies

dinsdag 11 december 2007

IceHosting heeft vandaag 4 nieuwe extensies toegevoegd aan haar domeinenlijst. De extensies zijn: .tv, .it, .mobi en .me.uk. De extensies zijn tevens toegevoegd aan ons bestel systeem, en staan gereed om besteld te worden. .me.uk

nieuwsbericht

NOC pagina ingericht

maandag 19 november 2007

Op website www.as42093.net of www.noc.icehosting.nl is een overzicht te vinden van het netwerk. Hier valt onder ander informatie te vinden over de load van het netwerk. Ook zijn hier de peers te vinden van ons netwerk.  

nieuwsbericht

Coreswitch # 2 storing

maandag 19 november 2007

Zondag 11 november 07 tussen 18:00 en 20:00 waren er door een onbekende oorzaak problemen opgetreden met onze corewswitch # 2. Door deze storing was het mogelijk dat uw website gedurende 15 min slecht tot niet bereikbaar was. Dinsdag 13 november hebben we de oorzaak vast gesteld en de coreswitch opnieuw geconfigureerd.

nieuwsbericht

IceHosting 3 jaar

maandag 01 oktober 2007

Vandaag is IceHosting 3 jaar geworden. Precies 3 jaar geleden werd Icehosting bij de kamer van koophandel ingeschreven. Afgelopen jaar is Icehosting flink vooruit gegaan. Zo doen we onze  eigen routering, hebben we onze eigen uplinks getrokken en peeren we met verschillende partijen. En we hopen per november het 5e rack in gebruik te nemen.Ook hadden we dit jaar een grote verhuizing van Redbus naar GlobalSwitch, die succesvol is geslaagd.   

nieuwsbericht

Netwerk upgrade 18 augustus

dinsdag 14 augustus 2007

Op zaterdag 18 augustus van 10:00 tot 14:00 zullen we ons Netwerk upgraden. Hierdoor is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar kan zijn. Wij proberen de downtime tot het minimum te beperken.Naast de upgrade zullen wij ook nieuwe internet uplink "Abovenet"  aansluiten. Dit is een partij die een groot netwerk in de VS en europa heeft. Hierdoor zullen sommige bestemmingen nog sneller toegang krijgen tot onze diensten.

nieuwsbericht

PHP5 update

zaterdag 11 augustus 2007

Afgelopen nacht hebben wij alle shared servers van php4 naar php5 geupdate. Dit vanwege dat php4 "end of life" status heeft bereikt. De update is succesvol uitgevoerd. De nieuwe php versie is php 5.2.3. Uiteraard is php weer met freetype en zend uitgerust.  

nieuwsbericht

Nieuwe dienst: Streaming

zondag 22 april 2007

Icehosting biedt vanaf vandaag een nieuwe dienst aan: Live streaming. We hopen binnenkort ook ondemand streaming te kunnen aanbieden.Voor meer informatie en de mogelijkheden over livestreaming, verwijzen we u door naar de streampagina. Hier zijn tevens de prijzen te vinden. Verder hebben we een paar screenshots van het control paneel hier gepubliceerd: fotos.icehosting.nl/Stream/

nieuwsbericht

Statuspagina eindelijk compleet ingericht!

dinsdag 10 april 2007

Eindelijk is de statuspagina weer compleet ingericht. Na de verhuizing hadden we niet veel tijd om de pagina opnieuw in te richten, maar gelukkig zijn alle gegevens weer helemaal bijgewerkt. Tevens hebben we het webcam gedeelte van onze site gehaald, dit omdat Globalswitch niet toestaat deze beelden te publiceren.

nieuwsbericht

Nieuwe functie: Auto herinnering verloop domeinen

dinsdag 10 april 2007

Zoals u als Icehosting klant al waarschijnlijk is opgevallen zijn we de laatste maanden vrij actief bezig met het domeinadministratie gebeuren. Vanaf vandaag hebben we een heel handige functie toegevoegd waarmee we u automatisch op de hoogte houden wanneer uw domein verloopt of verlengd wordt. Ook kunnen we melden dat alle "bugs" uit het systeem zijn gehaald.  

nieuwsbericht

Nieuwe uplink: fiberring

woensdag 14 maart 2007

Binnenkort krijgt Icehosting een nieuwe internet uplink erbij. We beschikken momenteel  over 3 uplinks, en dit zal de 4e uplink worden. De 4e uplink is een uplink naar FiberRing. FiberRing bestaat onder andere uit de volgende cariers:           - TeliaSonera           - AboveNet           - TeleGlobe        &n...

nieuwsbericht

Spoedonderhoud rack 2 & 3

vrijdag 26 januari 2007

Door de eerdere stroomstoring die betrekking had op rack 2 - feed1 zijn wij genoodzaakt 27 januari spoedonderhoud te verichten. Hierbij kan het mogelijk zijn dat uw server enkele minuten niet bereikbaar is. Onze excuses voor het ongemak. Tevens zullen wij onze nieuwe APC 7952 ophangen in rack3.

nieuwsbericht

Verhuizing voltooid

vrijdag 05 januari 2007

De verhuizing van 27 december is geslaagd. Alle servers draaien weer vollop in het nieuwe datacenter. Wilt u de verhuizing rustig nalezen, kunt u de informatie terugvinden op www.icehosting.nl/verhuizing. Mochten er nog vragen zijn, beantwoorden wij deze maar al te graag.    

nieuwsbericht

Server6 probleempje & beste wensen voor nieuwejaar!

maandag 01 januari 2007

Ten eerste aan iedereen de beste wensen voor het nieuwejaar. De klanten van server6 moeten hun dns management controleren of het mail record er tussen staat. Dit bleek bij enkele steekproeven te ontbreken. Het betreft hier een A mail record. Wanneer deze ontreekt kan je onderaan de dns management pagina dit record toevoegen bij de eerste rij. In het eerste vakje type je in "mail' ten tweede staat er "A" en in het tweede vlakje vul je het ip adress in wat je in de bovenstaande dns zone het meest...

nieuwsbericht

Server6 wordt Server51

zaterdag 30 december 2006

Zoals de meeste klanten begrepen hebben heeft server6 een lichte softwarematische crash opgelopen. Wij zijn druk bezig geweest alle accounts te migeren naar server51. Dit is inmiddels geslaagd en vanaf vandaag zijn de eerste domeinen al online verschenen. Het nieuwe ip van server6 klanten is 195.22.100.25. Verder vragen wij iedereen die eigen nameservers draait, zo spoedig met ons contact op te nemen. Zodat deze nameservers gewijzigd kunnen worden, en alles wat op deze nameservers staan ook onli...