nieuwsbericht

Server61 online

maandag 26 mei 2008

Afgelopen vrijdag hebben we de server1 klanten verplaatst naar de gloednieuwe server61 server. Deze server is een krachtige machine, met een QuadCore Xeon 2,4 GHZ processor en 2 x 2 GB DDR2 geheugen. Daarmee hoort server61 bij de krachtigste servers waarover Icehosting beschikt. Tijdens het overzetten heeft  er geen downtime plaatsgevonden, en is er geen data verloren gegaan.  Voor foto's van deze server verwijzen wij naar de foto site.

nieuwsbericht

Streaming uitbreiding

maandag 19 mei 2008

Onze streaming dienst breiden we uit met de nieuwe module genaamd AutoDJ. Dit is een control paneel waarin het mogelijk is de muziekbestanden voor uw stream te uploaden. Nadat er in dit paneel een playlist is samengesteld, zal deze module automatisch de nummers naar uw radio zender streamen. Op deze manier hoeft u zelf niet meer uit te zenden, maar kunt u dagdelen of complete dagen uitzending uitgeven aan deze module.Deze module komt gratis bij de huidige stream dienst. Ook bestaande klanten kri...

nieuwsbericht

Bestel systeem 2.70

zondag 18 mei 2008

Sinds gisteravond is het bestel systeem geupgrade van verse 2.65 naar 2.70. Met deze upgrade zijn een boel kleine bugs gefixt, en extra functies toegevoegd. Zo zijn er extra domein functies, een nieuwe whois script en is de bestel wizzard verbeterd.De release van versie 2.70 is ook beschikbaaar voor de bestelpaneel klanten. Meer informatie over ons bestelpaneel is te vinden op www.bestelpaneel.com.

nieuwsbericht

Nieuwe fiber aangesloten

zondag 13 april 2008

Afgelopen maanden is IceHosting druk bezig geweest met de voorbereidingen met de nieuwe fiber naar NL-ix  en Openpeering. Alle voorbereidingen zijn geslaagd en sinds vorige week hebben we de nieuwe fiber in gebruik genomen. Dit betekend dat we veel meer internet capactiteit hebben naar alle bestemmingen in Nederland en dat hogere snelheden haalbaar zijn. Ons netwerk beschikt over een totale netwerkcapaciteit van 2.300 MBit.  

nieuwsbericht

Upgrade webhosting pakketten

dinsdag 18 maart 2008

Vandaag heeft IceHosting al haar shared webhosting pakketten geupgrade van webruimte. Hieronder een overzicht:Basis:     van 150 MB naar 250MBProf:      van 350 MB naar 500 MBLarge:    van 800 MB naar 1000MBXtraLarge: van 1500MB naar 2000MBBestaande klanten krijgen ook deze upgrade doorgevoerd. Het kan maximaal tot 5 werkdagen duren voordat deze upgrade is doorgevoerd voor uw pakket!

nieuwsbericht

5e rack ingebruik genomen

maandag 24 december 2007

Door de groei van servers in het icehosting serverpark hebben wij afgelopen vrijdag ons 5e rack in gebruik genomen. Tevens zijn vrijdag de internet lijnen aangelegd naar het rack. Meer foto's zijn te vinden op www.fotos.icehosting.nl  

nieuwsbericht

Nieuwe domein extensies

dinsdag 11 december 2007

IceHosting heeft vandaag 4 nieuwe extensies toegevoegd aan haar domeinenlijst. De extensies zijn: .tv, .it, .mobi en .me.uk. De extensies zijn tevens toegevoegd aan ons bestel systeem, en staan gereed om besteld te worden. .me.uk

nieuwsbericht

NOC pagina ingericht

maandag 19 november 2007

Op website www.as42093.net of www.noc.icehosting.nl is een overzicht te vinden van het netwerk. Hier valt onder ander informatie te vinden over de load van het netwerk. Ook zijn hier de peers te vinden van ons netwerk.  

nieuwsbericht

Coreswitch # 2 storing

maandag 19 november 2007

Zondag 11 november 07 tussen 18:00 en 20:00 waren er door een onbekende oorzaak problemen opgetreden met onze corewswitch # 2. Door deze storing was het mogelijk dat uw website gedurende 15 min slecht tot niet bereikbaar was. Dinsdag 13 november hebben we de oorzaak vast gesteld en de coreswitch opnieuw geconfigureerd.

nieuwsbericht

IceHosting 3 jaar

maandag 01 oktober 2007

Vandaag is IceHosting 3 jaar geworden. Precies 3 jaar geleden werd Icehosting bij de kamer van koophandel ingeschreven. Afgelopen jaar is Icehosting flink vooruit gegaan. Zo doen we onze  eigen routering, hebben we onze eigen uplinks getrokken en peeren we met verschillende partijen. En we hopen per november het 5e rack in gebruik te nemen.Ook hadden we dit jaar een grote verhuizing van Redbus naar GlobalSwitch, die succesvol is geslaagd.   

nieuwsbericht

Netwerk upgrade 18 augustus

dinsdag 14 augustus 2007

Op zaterdag 18 augustus van 10:00 tot 14:00 zullen we ons Netwerk upgraden. Hierdoor is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar kan zijn. Wij proberen de downtime tot het minimum te beperken.Naast de upgrade zullen wij ook nieuwe internet uplink "Abovenet"  aansluiten. Dit is een partij die een groot netwerk in de VS en europa heeft. Hierdoor zullen sommige bestemmingen nog sneller toegang krijgen tot onze diensten.

nieuwsbericht

PHP5 update

zaterdag 11 augustus 2007

Afgelopen nacht hebben wij alle shared servers van php4 naar php5 geupdate. Dit vanwege dat php4 "end of life" status heeft bereikt. De update is succesvol uitgevoerd. De nieuwe php versie is php 5.2.3. Uiteraard is php weer met freetype en zend uitgerust.  

nieuwsbericht

Nieuwe dienst: Streaming

zondag 22 april 2007

Icehosting biedt vanaf vandaag een nieuwe dienst aan: Live streaming. We hopen binnenkort ook ondemand streaming te kunnen aanbieden.Voor meer informatie en de mogelijkheden over livestreaming, verwijzen we u door naar de streampagina. Hier zijn tevens de prijzen te vinden. Verder hebben we een paar screenshots van het control paneel hier gepubliceerd: fotos.icehosting.nl/Stream/

nieuwsbericht

Statuspagina eindelijk compleet ingericht!

dinsdag 10 april 2007

Eindelijk is de statuspagina weer compleet ingericht. Na de verhuizing hadden we niet veel tijd om de pagina opnieuw in te richten, maar gelukkig zijn alle gegevens weer helemaal bijgewerkt. Tevens hebben we het webcam gedeelte van onze site gehaald, dit omdat Globalswitch niet toestaat deze beelden te publiceren.

nieuwsbericht

Nieuwe functie: Auto herinnering verloop domeinen

dinsdag 10 april 2007

Zoals u als Icehosting klant al waarschijnlijk is opgevallen zijn we de laatste maanden vrij actief bezig met het domeinadministratie gebeuren. Vanaf vandaag hebben we een heel handige functie toegevoegd waarmee we u automatisch op de hoogte houden wanneer uw domein verloopt of verlengd wordt. Ook kunnen we melden dat alle "bugs" uit het systeem zijn gehaald.  

nieuwsbericht

Nieuwe uplink: fiberring

woensdag 14 maart 2007

Binnenkort krijgt Icehosting een nieuwe internet uplink erbij. We beschikken momenteel  over 3 uplinks, en dit zal de 4e uplink worden. De 4e uplink is een uplink naar FiberRing. FiberRing bestaat onder andere uit de volgende cariers:           - TeliaSonera           - AboveNet           - TeleGlobe        &n...