Reseller hosting

Een eigen bedrijf beginnen? Veel hosting ruimte nodig?
Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden reseller pakketten aan tegen de laagste prijzen. Zo heeft u al een reseller pakket vanaf € 22,50 per maand.

Het grote voordeel van reseller pakketten is dat u geen kennis nodig heeft om Linux servers te beheren. Wij zorgen voor het beheer van de server en software pakketten. Zo zorgen wij ervoor dat de server de nieuwste software draait en de nieuwste beveiligingsupdates heeft geïnstalleerd. Bij het reseller pakket zit het control paneel DirectAdmin. Op dit paneel kunt u naast de standaard functies ook webhosting pakketten aanmaken. U kunt precies aangeven hoeveel webruimte, dataverkeer, e-mail adressen etc. de klant mag gebruiken. Daarnaast heeft u ook ruimte om uw eigen site online te zetten.

De reseller pakketten worden op server 5 en 84 geplaatst van IceHosting. Dit zijn momenteel de snelste servers die we hebben. Ook beschikken deze servers over de functie Installatron. U vindt meer server informatie op de over ons pagina.
Reseller 1

Het ideale pakket om te beginnen met een klein hosting bedrijfje. U kunt met dit pakket makkelijk 25 website's hosten. Ook is dit pakket ideaal om zelf te gebruiken of met uw vrienden te delen.

Webruimte: 5 GigaByte
Dataverkeer: 50 GigaByte
Eigen nameservers: Ja
Anonieme nameservers: Ja
Accounts/domeinen: Onbeperkt!
Pop3/e-mail accounts: Onbeperkt!
MySQL databases: Onbeperkt!
FTP accounts: Onbeperkt!
SSH toegang: Nee
Subdomeinen: Onbeperkt!
Mailinglists: Onbeperkt!
Autoresponsers: Onbeperkt!
Controlpanel voor uw klanten: Ja
Controlpanel voor uzelf: Ja

Bestel

Prijs: € 22,50 per maand (incl. 21% BTW)
Reseller 2

Dit pakket is geschikt voor middelgrote webhosting bedrijven. Met dit pakket kan u makkelijk 80 website's hosten. Het is ook mogelijk dit pakket voor uzelf te gebruiken of eventueel met een paar vrienden te delen.

Webruimte: 20 GigaByte
Dataverkeer: 100 GigaByte
Eigen nameservers: Ja
Anonieme nameservers: Ja
Accounts/domeinen: Onbeperkt!
Pop3/e-mail accounts: Onbeperkt!
MySQL databases: Onbeperkt!
FTP accounts: Onbeperkt!
SSH toegang: Ja*
Subdomeinen: Onbeperkt!
Mailinglists: Onbeperkt!
Autoresponsers: Onbeperkt!
Controlpanel voor uw klanten: Ja
Controlpanel voor uzelf: Ja

Bestel

Prijs: € 35,00 per maand (incl. 21% BTW)
Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Dat betekend wanneer u beschikt over een geldig BTW nummer u de 21% belasting van de prijs weer terug kan krijgen van de belastingdienst.


Bij elk reseller pakket krijgt u ook nog eens toegang tot de reseller prijzen van domeinnamen. Deze prijzen kunt u op deze pagina terug vinden. Het is uiteraard toegestaan dat u deze domeinen doorverkoopt aan uw klant(en).

Uitbreidingen

€ 4,- p/m
€ 0,40 p/m
€ 10,- p/m
€ 2,50 p/m


Klik hier om uw reseller pakket te bestellen.

* SSH toegang moet apart aangevraagd worden, na aanmaak van het pakket. Hiervoor is een contract verplicht.

Is oversellen toegestaan?

Ja, u kunt grotere pakketten aanmaken voor uw eindgebruikers dan u zelf beschikbaar heeft. Maar let op; mocht het totale reseller pakket over een datalimiet heen gaan dan is het mogelijk dat de eindgebruikers offline gaan. Daarom raden we aan altijd de limieten in de gaten te houden mocht u meer gaan toekennen en eventueel het reseller pakket vergroten.
Mocht u gegeven moment uit uw reseller pakket gegroeid te zijn dan kunt u de overstap maken naar een eigen dedicated server.

Bestellen

Alle reseller producten vallen te bestellen via ons bestelsysteem. Mocht u vragen hebben over een bepaalde dienst? Kunt u natuurlijk eerst ons contacteren voordat u overgaat op bestellen.

Bestel