Ik bezit een dedicated server bij Icehosting en de kwaliteit is gewoonweg top, de server heeft in de afgelopen 4 maanden geen enkele minuut offline gelegen en hier ben ik dus zeer blij mee.
De support is snel en duidelijk, tickets worden snel beantwoordt en wanneer nodig word je ook op msn snel te woord gestaan.

A.H. L'Espoir - Xure

Zeer goed! Uiterst vriendelijke medewerkers en alles prima in orde. Duidelijk een bedrijf met ervaring.

G. Biljardt - O23

Ik zit bij Icehosting voor een aantal jaar en in de tijd heb ik nooit problemen gehad. Dit in contrast met andere hostingbedrijfven waar af en toe altijd storingen zijn of trage websites. Als ik problemen heb, zijn ze altijd bereid om mij te helpen.
Een stabiel bedrijf dat geen eendagsvlieg is.

R. Groenewoudt - Dutchmega

Ik heb mijn eigen server via icehosting gehost, dit is goed bevallen. Service is goed en de facaliteiten zijn uitstekend.

R. Elshout - Playmedia

Goeie ervaring met Icehosting, Al vanaf dag 1. Alles is gewoon top, Heb je support nodig, Stuur je gewoon een mailtje, Of je word gewoon geholpen via MSN. Bestellingen snel online, Gewoon TOP

Dhr. Rook

k ben heel erg tevreden over de manier waarop Icehosting ons ondersteund als er problemen zijn. Vrijwel direct is er een oplossing en dat geeft een heel veilig gevoel voor de onderneming. Zeker een aanrader voor ieder die een betrouwbare partner zoekt.

TV Enschede FM

Bovenstaande referenties zijn verzameld van ISPGids.com.