Server 1 Down

vrijdag 10 december 2004

Gister 9 december was server 1 zomaar offline gegaan. Door goede hulp van de heer Koetsier was de server gisteravond laat weer online.
Wij danken hem hartelijk voor zijn service.

Onze excuus voor deze down time.

De downtime blijft ongeveer nog onbekend. We hadden wel problemen bij het herstarten van de server. Deze moest 15 min van het netspanning af voordat de server weer opstartte. Er zal iets mis zijn met de Voeding/Moederbord.

Ook gaan we de server aansluiten op een apc poort. Dit is een stroomschakelaar die je online kan bedienen. Dus als de server weer zomaar down gaat, kun je hem hiermee weer restarten. Zo hoeft er niet iemand naar het datacenter te gaan en scheelt het ook in downtime. Hieronder ziet u 2 apc kasten. (niet de onze, die is in bestelling).

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.