IceHosting bereidt zich voor op ISO27001 certificering

maandag 29 januari 2018

Afgelopen jaar zijn we begonnen onze onderneming klaar te maken voor de ISO27001 en NEN7510 certificering. Deze standaarden leggen alles vast op gebied van informatiebeveiliging. Dat houdt in veiligheid, integriteit en continuïteit van uw data! Op die manier bent u verzekerd dat uw data altijd veilig opgeslagen is, altijd beschikbaar zal zijn en u de volle controle heeft wie bij uw data kan. Jaar in jaar uit! En dat is natuurlijk erg fijn!

 

De certificering wordt gedaan door een externe partij middels audits (controle). Inmiddels hebben we 2 controles gehad en alles ziet er goed uit. Daarmee zal het niet lang meer duren voordat wij het certificaat in ontvangst mogen nemen. Vanaf dat moment zijn onze diensten gecertificeerd aan deze 2 standaarden.
 

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.