Nieuwe 144TB backup omgeving

maandag 09 november 2020

Backups zijn erg belangrijk in alle IT omgevingen. Vandaar dat wij afgelopen jaar bezig zijn geweest in het lanceren van ons nieuwe backup platform. Onze oude backupserver van 24TB opslag was namelijk veel te klein geworden. Daarnaast was dit een enkele machine, mocht er dus wat mis zijn met deze machine of locatie dan waren de backups niet meer toegankelijk.
Daarom hebben we een nieuw backup platform gelanceerd, bestaande uit 3 backupservers van 72TB op 3 verschillende locaties die met 20gbit/sec aan elkaar gekoppeld zijn. Effectief geeft ons dat een opslagcapaciteit van 144TB. Bijna 10 keer meer dan de oude omgeving.
Op die manier waarborgen wij uw backups!
Alle backups zijn inmiddels gemigreerd en maken sinds 1 november al gebruik van dit nieuwe systeem.

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.