Nieuwe AMD servers

woensdag 31 januari 2024

Afgelopen jaar zijn we begonnen een deel van ons VPS cluster te vervangend oor een 5 tal van deze splniternieuwe AMD servers. Iedere AMD server beschikt over 64 cores met 2x  EPYC 9354   en 1536 GB ram.  Daarnaast hebben deze servers 2 x 100gbit netwerk aansluiting.
Ook beschikken ze over 12 NVME aansluitingen die nog even niet worden gebruikt. Later zullen we ook NVME SSDs aanschaffen en in ons portfolio aanbieden.  

Dit is tevens de snelste server die we hebben. Nog geen 3 jaar geleden schreven we nog dat een 40 core server het snelste is wat we hadden. De cores aantal is niet zo hard gegroeid, maar de kloksnelheid is van 2.8Ghz naar 3.8Ghz gegaan. Waardoor de core performance bijna 2 keer zo hoog ligt per core.

nieuwsbericht

RSS feed

Direct nieuws

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Volg ons

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.