Webhosting

IceHosting biedt u kwalitatief hoge webhosting pakketten aan tegen de laagste prijzen. Zo heeft u al een hosting pakket voor €4,- per maand!
Alle hosting pakketten worden geleverd met DirectAdmin. Dit is een control paneel waarmee u uw hele website kan bedienen. Zo kunt u via dit paneel email accounts aanmaken, statistieken van uw website bekijken en databases beheren.
Basis

schrijfruimte
500MB
dataverkeer
10GB
prijs per maand
€ 4,-

Het beste pakket voor het beginnende internetbedrijf of persoonlijke website, met 500 MB aan opslagruimte en 10 GB aan dataverkeer kunt u meer dan 350 bezoekers per dag aantrekken. Tel daarbij op dat u gebruik kunt maken van o.a. FTP, PHP, Perl, 2 MySQL Databases, statistieken en uw eigen e-mail adressen. U kunt bovendien 5 domeinen kwijt op dit pakket.
Dit is het meest verkochte pakket van IceHosting.
BESTEL Meer infoProf

schrijfruimte
1000MB
dataverkeer
20GB
prijs per maand
€ 8,-

Dit pakket is geschikt voor de ontgroeide klein internetbedrijven of uitgelopen hobby site. Met 1.000 MB ruimte en 20 GB dataverkeer heeft u genoeg ruimte voor meer 700 bezoekers per dag. Daarbij dat kunt u gebruik maken van o.a. FTP, PHP, Perl, 10 MySQL Databases, statistieken, beveiligde toegang met SSL en uw eigen bedrijfsmail. Bovendien kan dit pakket per maand betaald worden.

BESTEL Meer infoLarge

schrijfruimte
2500MB
dataverkeer
50GB
prijs per maand
€ 15,-

Voor de grootgebruiker biedt dit pakket 2.500 MB aan ruimte en een dataverkeer van 50 GB. Groot genoeg voor een kleine onlinewinkel of middenbedrijf met 1.500 dagelijkse bezoekers. Dit pakket ondersteunt PHP, Perl, TCL, SSL, Shell, CGI en statistieken. U heeft een onbeperkt aantal subdomeinen, FTP-, POP3, IMAP -accounts en 100 MySQL Databases. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u 25 domeinen (niet inbegrepen) op dit pakket hosten.
BESTEL Meer infoXtralarge

schrijfruimte
10.000MB
dataverkeer
100GB
prijs per maand
€ 25,-

Dit is het pakket voor de veeleisende grootgebruiker. Met 10.000 MB aan ruimte en 100 GB aan dataverkeer kunt u met gemak een grote onlinewinkel openen of een website voor uw grootbedrijf maken. Naast een onbeperkt aantal subdomeinen, MySQL Databases, FTP-, POP3, IMAP -accounts, biedt dit pakket ook ondersteuning van PHP, Perl, TCL, SSL, Shell, CGI en statistieken. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u 50 domeinen op het pakket onderbrengen.
BESTEL Meer infoHosting opties

Bij de bovenstaande pakketten kan een extra optie afgenomen worden. In dit overzicht hebben we de opties naast elkaar gezet.

Webhosting met SSL certificaat

Vanaf € 7,50 per maand

Voor sommige websites, waaronder bijvoorbeeld een webshop, is het erg van belang dat de informatie wat verstuurd wordt tussen de bezoeker en de website beveiligd is. Daarvoor is het encryptie protocol SSL ontwikkeld. Echter heb je om SSL te gebruiken een certificaat nodig. Voor deze klanten heeft Icehosting een speciaal pakket samengesteld, die u zonder problemen bij uw normale hosting pakket (of reseller pakket) kunt bestellen.
Meer informatie


Domeinnaamregistratie

Vanaf € 10,00 per jaar

Bij uw hosting pakket hoort natuurlijk ook uw eigen domeinnaam. Bekijk onze aanbod in extensies en koppel het domein aan uw webhostingpakket.


Meer informatie


Extra zeker

€ 35,00 per maand

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij een het extra-zeker pakket. Dit pakket is bedoeld voor de 'mission critical' websites. In andere woorden dit pakket staat voor hoge uptime garanties. De standaard hosting pakketten hebben een uptime garantie van 99%. Voor de extra zeker pakketen geven we zelfs een garantie van 99,95% Daarnaast stellen we het 24/7 noodnummer beschikbaar zodat u in geval van nood altijd ons kunt bereiken.
Meer informatie


IceCMS

€ 8,25 per maand

Speciaal voor de klanten die helemaal niet bezig willen zijn met het technische realisatie van een website hebben we het IceCMS systeem ontwikkeld. Met dit systeem kunt u heel eenvoudig uw website in elkaar zetten en zorgen wij voor de rest. Bij het CMS pakket zit hosting al inbegrepen. U hoeft alleen uw domeinnaam te registreren en uw website is direct online door middel van ons IceCMS systeem.
Meer informatie


Installatron

Gratis

Bij ieder hosting pakket leveren we gratis Installatron mee. Installatron is een plugin in directadmin die u helpt een Joomla, Magento, Wordpress of ander opensource script met één druk op de knop te installeren. Daarnaast houd Installatron u op de hoogte wanneer er een update beschikbaar is en kan u deze update met opnieuw één druk op de knop uitvoeren.
Meer informatie

* De bezoeker-aantallen zijn gebasseerd op 10 paginabezoeken van totaal 1 mb per bezoeker per dag.

Reseller

Vanaf € 22,50 per maand.
Als de hosting pakketten nog te klein waren dan kunnen de reseller pakketten geschikt voor u zijn. Een reseller pakket is hetzelfde als een standaard hosting pakket met daarbij de optie om meerdere onderliggende gebruikers en/of site's aan te maken.

Reseller worden

Domeinregistratie

Vanaf € 10,00 per jaar.
Bij een hosting pakket hoort natuurlijk een domeinnaam. De populaire extensie .nl is bij ons te registreren voor maar € 10,- per jaar. Andere extensies zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

Domeinregistraties