Webhosting met SSL certificaat

Voor sommige websites, waaronder bijvoorbeeld een webshop, is het erg van belang dat de informatie wat verstuurd wordt tussen de bezoeker en de website beveiligd is. Wanneer een klant zijn gegevens verstuurd of een bestelling plaatst wilt u natuurlijk niet hebben dat iemand meekijkt en deze gegevens kan achterhalen.

Het is dus erg fijn dat deze pagina's via een beveiligd connectie toegankelijk zijn. Zodat de klant in alle vertrouwen zijn gegevens kan versturen of een bestelling kan plaatsen en is daarmee AVG proof!

U straalt u met een beveiligde website veel meer vertrouwen uit! Bovendien is tegenwoordig zo dat zelfs popularie zoekmachines zoals google websites met SSL boven de normale website's zetten in hun zoekresultaten!

De beveiliging van uw website kan gerealiseerd worden door middel van SSL encryptie. De informatie tussen de klant en de server wordt dan geincrypt zodat het onmogelijk is om de verzonden informatie te achterhalen. Om deze encryptie in te stellen voor uw webshop bieden wij een speciaal pakket aan; het SSL certificaat pakket. Deze kunt u bij uw normale webhosting pakket of reseller pakket zonder probleem bij bestellen.

Het standaard SSL certificaat pakket

  • 1 eigen certificaat van Sectigo
  •        Blauwe adresbalk
  •        $10.000 garantie(verzekerwaarde)
  • Installatie van het certificaat
  • Op basis van SNI
  • Inclusief www voorvoegsel

Prijs: € 35,00 per jaar

Hoe werkt het?

Wij installeren het certificaat op uw website. Hiermee is het mogelijk om via SSL uw website te benaderen. Bijvoorbeeld: https://uwdomein.nl/shop. Alle gangbare browsers waaronder Internet Explorer en Firefox geven boven of onder in beeld een slotje weer. Dat betekend dat de verbinding beveiligd is. Let op: het certificaat ondersteund maar 1 domeinnaam.

Internet explorer met certificaat

Wat is het verschil tussen de standaard SSL en een eigen SSL certificaat?

Een SSL certificaten kan alleen maar per 1 domeinnaam uitgegeven worden. Wanneer u zonder dit pakket naar uw website bezoekt (Bijv: https://uwdomein.nl), ziet u verschillende foutmeldingen waaronder de foutmelding dat het certificaat niet overeenkomt met uw domein. Door al deze meldingen zullen uw bezoekers de site als niet vertrouwd beschouwen, er is namelijk geen geldig certificaat aanwezig. In Internet Explorer wordt door de browser zelfs de website bezoeken afgeraden.

Een 2e voordeel is dat in een SSL certificaat uw gegevens zijn opgenomen. Mocht een bezoeker twijfelen over de veiligheid kan de bezoeker met een dubbele klik op het slotje in zijn browser zien van wie het certificaat is. Dat is dus extra vertrouwen naar de klant toe!

Certificaat fout


Wat is de procedure van bestellen?

Om het SSL pakket te bestellen dient u eerst een webhosting pakket afgenomen te hebben bij IceHosting. U kunt via het bestelsysteem deze uitbreiding bestellen, waarop wij u spoedig mogelijk contacteren met de benodigde informatie om het SSL certificaat te laten generen. Het generen van de certificaat en installatie van het certificaat op de website neemt gemiddeld 3 werkdagen in beslag.

Betere certificaten

Mocht u de veiligheid van de certificaat nog verder willen uitbreiden bieden wij 4 alternatieve SSL certificaten aan. Alle certificaten leveren we inclusief installatie op uw site of server.

Sectigo Organisation

Met extra controle en opname van uw bedrijfsgegevens.
> Prijs: € 60,00 per jaar

Sectigo Wildcard Standaard

Eén certificaat geschikt voor alle subdomeinen bij je domeinnaam.
> Prijs: € 117,00 per jaar

Sectigo Multidomain

Een certificaat voor meerdere domeinen.
> Prijs: € 30,00 per jaar en € 15,00 per domein

Sectigo Green

Verzekerwaarde $250.000 garantie, groene adresbalk en organisatie verificatie.
> Prijs: € 159,00 per jaar

Eigen ip adres

Voor hele oude browsers of oude telefoons wil het soms voorkomen dat een eigen ip benodigd is.
> Prijs: € 40,00 per jaar

Op zoek naar een specifiek certificaat?

Bent u opzoek naar een ander certificaat dan wij vermeld hebben op onze website? Neem dan contact op met onze supportafdeling. We kunnen namelijk meerdere certificaat varianten bieden van Sectigo, Thawte, Symantec en GlobalSign.

Krijg ik een kopie van het certificaat?

Als klant krijg je uitteraard een kopie van het certificaat. Ons advies is om het certificaat op een veilige plek te bewaren. Mocht deze openbaar gemaakt worden dan kan de veiligheid van de beveiligde verbinding niet meer gegarandeerd worden.