De klant is koning

Wij doen alles om jou als klant tevreden te houden

IceHosting is een ervaren hosting provider, opgericht in 2004. We richten ons op zowel de kleine als grote bedrijven en particulieren. Onze bedrijfsfocus ligt op het "klant is koning" principe. Dat houdt in dat wij er alles aan zullen doen om u als klant tevreden te houden. Wij gaan alleen een overeenkomst aan waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Alle prijzen die op onze website vermeldt worden zijn de werkelijke prijzen. Er komen dus geen extra kosten bovenop zoals setup of administratiekosten, iets wat bij de meeste hostingproviders wel gebeurt. Ook kunt u selecteren of u de prijzen inclusief of exclusief 21 % BTW wilt bekijken. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om te betalen via iDeal of automatische incasso.

Daarom IceHosting

Al 20 jaar jouw specialist

  • Eigen netwerk, datacenters & servers
  • Snelle suppport
  • Professionele medewerkers
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 monitoring & noodnummer
  • Uptime garantie van 99,9%
  • Dagelijkse backups
  • Maandelijks opzegbaar

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

De koffie staat klaar!

Om een datum in te plannen kunt u contact met ons opnemen.

Hardware

Wij maken gebruik van hardware vanuitsluitend A merken. Dat betekend dat wij o.a. de volgende merken gebruiken; Intel, Supermicro, Arista, WD, Kingston & Samsung.
De specificaties van de servers zijn altijd hoger dan noodzakelijk voor de functie van de server. Op die manier kunnen we altijd pieken zonder probleem opvangen.

Onze certificeringen

Veiligheid van uw data staat voorop bij ons. Vandaar dat wij gecertificeerd zijn als het gaat om informatiebeveiliging. Daarmee weet u zeker dat uw data bij ons in goede handen is. Bekijk hieronder de certficiaten.

Directadmin

Onze servers draaien voornamelijk het besturingssysteem CentOS. Voor het control paneel hebben we gekozen voor Directadmin. Directadmin heeft een logische indeling en is goed te onderhouden. Op iedere webserver is standaard PHP, CGI, PERL, MySQL en SSL geïnstalleerd.

Cloud platform

We hebben een cloud platform draaien in 4 verschillende datacenters voor meer informatie zie hier.

Sfeerimpressie