Referenties

Op deze pagina hebben we een aantal referenties verzameld van ISPGids.com.

Ik bezit een dedicated server bij Icehosting en de kwaliteit is gewoonweg top, de server heeft in de afgelopen 4 maanden geen enkele minuut offline gelegen en hier ben ik dus zeer blij mee.
De support is snel en duidelijk, tickets worden snel beantwoordt en wanneer nodig word je ook op msn snel te woord gestaan.

A.H. L'Espoir - Xure


Zeer goed! Uiterst vriendelijke medewerkers en alles prima in orde. Duidelijk een bedrijf met ervaring.

G. Biljardt - O23


Ik zit bij Icehosting voor een aantal jaar en in de tijd heb ik nooit problemen gehad. Dit in contrast met andere hostingbedrijfven waar af en toe altijd storingen zijn of trage websites. Als ik problemen heb, zijn ze altijd bereid om mij te helpen.
Een stabiel bedrijf dat geen eendagsvlieg is.

R. Groenewoudt - Dutchmega


Ik heb mijn eigen server via icehosting gehost, dit is goed bevallen. Service is goed en de facaliteiten zijn uitstekend.

R. Elshout - Playmedia


Goeie ervaring met Icehosting, Al vanaf dag 1. Alles is gewoon top, Heb je support nodig, Stuur je gewoon een mailtje, Of je word gewoon geholpen via MSN. Bestellingen snel online, Gewoon TOP

Dhr. Rook


Meer ervaringen zijn te vinden op de website van ISPGids.com

Gehoste website's

Een kleine selectie van de website's die we hosten:

Ook een ervaring plaatsen?

Wij waarderen de geplaatste ervaringen van onze klanten. Mocht u een ervaring willen plaatsen kunt u via de ISPGids.com website een ervaring achterlaten of direct naar ons sturen.
Mocht u niet tevreden zijn over iets vragen wij om eerst met ons contact op te nemen voordat u een negatieve ervaring achterlaat. Grote kans dat wij met uw klacht aan het werk kunnen en u alsnog een tevreden klant maken.