nieuwsbericht

Nieuwe AMD servers

woensdag 31 januari 2024

Afgelopen jaar zijn we begonnen een deel van ons VPS cluster te vervangend oor een 5 tal van deze splniternieuwe AMD servers. Iedere AMD server beschikt over 64 cores met 2x  EPYC 9354   en 1536 GB ram.  Daarnaast hebben deze servers 2 x 100gbit netwerk aansluiting. Ook beschikken ze over 12 NVME aansluitingen die nog even niet worden gebruikt. Later zullen we ook NVME SSDs aanschaffen en in ons portfolio aanbieden.   Dit is tevens de snelste server die we hebb...

nieuwsbericht

Prijsverhoging .info & .net domeinen

dinsdag 19 december 2023

Na de recente prijswijziging van .com is .info nu aan zet met een prijsverhoging. De .info domeinen zullen vanaf nu €25,- per jaar gaan kosten (€ 20.66 excl. btw). Ook .net wil niet achterblijven en verhoogd haar prijzen naar €18,- per jaar (14.88 excl. BTW).

nieuwsbericht

Prijsverhoging .com domeinen

maandag 24 juli 2023

Verisign icm ICANN hebben een prijswijzging aangekondigd voor .com namen. Per 1 augustus gaat het tarief van een .com naam van € 13,- per jaar (€ 10,74 excl BTW) naar € 14,- per jaar (€ 11,57 excl BTW)

nieuwsbericht

IceHosting 18 jaar & wordt BV

zaterdag 01 oktober 2022

IceHosting is vandaag 18 jaar geworden. Actien is het jaar dat je volwassen wordt! Dat betekend dat IceHosting ook sinds gister is omgezet van een Eenmanszaak naar een Besloten Vennootschap! Dat is dus dubbelfeest! Met de omzetting veranderd er niks, de eenmanszaak is geruisloos omgezet en contracten blijven geldig. Het enige wat er veranderd is de kvk en BTW nummer.

nieuwsbericht

IceHosting Groen bezig

dinsdag 19 juli 2022

Naast dat wij alles doen om het energieverbruik van ons serverpark zo groen mogelijk te maken (efficiente servers, efficient buitenlucht koeling) rijden we alleen nog maar elektrisch en zijn we vandaag begonnen om ook energie op te wekken. Op die manier reduceren we onze co2 footprint en zorgen we voor een betere toekomst. Bovendien zorgen deze duurzame investeringen ervoor dat we minder energie hoeven in te kopen en dat betekend dat we de tarieven niet hoeven te verhogen door de steigende energ...

nieuwsbericht

IceHosting 17 jaar

vrijdag 01 oktober 2021

IceHosting is vandaag 17 jaar geworden!

nieuwsbericht

Lets encrypt SSL certificaten problemen

donderdag 30 september 2021

Vanmiddag is een van de root certificaten van de gratis SSL leverancier Lets encrypt verlopen. Daardoor worden lets encrypt SSL certificaten niet overal meer geaccepteerd en zijn websites soms niet toegankelijk. Sommige browsers zoals Chrome en Firefox staan het verlopen root certificaat nog toe. Maar andere browsers en vooral api koppelingen (applicaties zoals Curl) staan het niet meer toe. Het gevolg is dat een site niet meer werkt. In geval van een api koppeling kunnen sommige koppelingen nie...

nieuwsbericht

Opnieuw voorstellen: de snelste server

dinsdag 16 maart 2021

Servers worden steeds sneller, vandaag hebben we onze eerste 40-core server in gebruik genomen. Dat allemaal samen met 512GB ram in een 1u server gepropt! Vier jaar geleden schreven we dat onze 20core server de snelste was. Nog een keer 4 jaar daarvoor zaten we op 12 cores in een server.  

nieuwsbericht

VPS storing

dinsdag 24 november 2020

Op 24 november omstreeks 14.30 ervaarden we een storing met een deel van ons VPS platform. Door een bug in de besturing van onze compute nodes zijn een aantal nodes uit het cluster geraakt. Vpsen die het Triple Datacenter optie aan hadden staan zijn binnen enkele secondes automatisch van node gewisseld. Vpsen die dit niet hadden gingen offline. Update 14.51: storing is opgelost.

nieuwsbericht

Nieuwe 144TB backup omgeving

maandag 09 november 2020

Backups zijn erg belangrijk in alle IT omgevingen. Vandaar dat wij afgelopen jaar bezig zijn geweest in het lanceren van ons nieuwe backup platform. Onze oude backupserver van 24TB opslag was namelijk veel te klein geworden. Daarnaast was dit een enkele machine, mocht er dus wat mis zijn met deze machine of locatie dan waren de backups niet meer toegankelijk. Daarom hebben we een nieuw backup platform gelanceerd, bestaande uit 3 backupservers van 72TB op 3 verschillende locaties die met 20gbit/...

nieuwsbericht

SSD opslag uitbgebreid met 60TB

donderdag 12 maart 2020

Pizza's! Of nee… een heleboel SSD’s! IceHosting breid weer eens flink uit, en dit keer met 60 extra Terabytes aan SSD opslag. Zo hebben wij meer opslag dan ooit te voren en kunnen wij onze hostingactiviteiten nog beter voor u uitvoeren. Flashy tijden voor u en voor ons!

nieuwsbericht

IceHosting neemt Evolutionhost over

woensdag 29 januari 2020

Per 1 januari 2020 heeft IceHosting het klantenbestand van Evolutionhost overgenomen. Evolutionhost is actief sinds 2008 en is er juist voor de bedrijven en particulieren die geen torenhogen prijzen willen betalen maar ook niet bij een low budget aanbieder willen zitten. Evolutionhost: kwalitatief goede hosting met klantvriendelijke service, tegen lage prijzen. Dat spreekt ons natuurlijk aan, gezien wij hetzelfde doel hebben. Vandaar dat het een logische stap was voor overname. Aan de dienstv...

nieuwsbericht

IceHosting 15 jaar

dinsdag 01 oktober 2019

IceHosting is vandaag 15 jaar geworden! En dat vieren we natuurlijk met taart! Ook lanceren we vandaag de nieuwe website! Na 8 de oude website gezien te hebben werd het tijd voor vervanging.

nieuwsbericht

ISO certificering verlengd

vrijdag 15 februari 2019

Onze ISO 27001 certificering en de NEN-normering 7510 zijn voor het komende jaar weer goedgekeurd. Hier zijn wij natuurlijk zeer trots op. Op die manier is de veiligheid van uw data weer gecertificeerd!  

nieuwsbericht

Versterking is gearriveerd

dinsdag 11 september 2018

Ons team wordt tijdelijk versterkt met 2 enthousiaste stagairs. Collin & Cornee veel succes en plezier bij Icehosting!

nieuwsbericht

Back-up is belangrijk

maandag 18 juni 2018

De nieuwe & derde back-up server van 72TB is ondergebracht bij onze extra locatie bij Previder in Hengelo, zodat de gegevens van onze klanten extra goed beveiligd zijn over meerdere datacenters.

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende >