nieuwsbericht

Prijsverhoging .com domeinen

maandag 24 juli 2023

Verisign icm ICANN hebben een prijswijzging aangekondigd voor .com namen. Per 1 augustus gaat het tarief van een .com naam van € 13,- per jaar (€ 10,74 excl BTW) naar € 14,- per jaar (€ 11,57 excl BTW)

nieuwsbericht

IceHosting 17 jaar

vrijdag 01 oktober 2021

IceHosting is vandaag 17 jaar geworden!

nieuwsbericht

Lets encrypt SSL certificaten problemen

donderdag 30 september 2021

Vanmiddag is een van de root certificaten van de gratis SSL leverancier Lets encrypt verlopen. Daardoor worden lets encrypt SSL certificaten niet overal meer geaccepteerd en zijn websites soms niet toegankelijk. Sommige browsers zoals Chrome en Firefox staan het verlopen root certificaat nog toe. Maar andere browsers en vooral api koppelingen (applicaties zoals Curl) staan het niet meer toe. Het gevolg is dat een site niet meer werkt. In geval van een api koppeling kunnen sommige koppelingen nie...

nieuwsbericht

Opnieuw voorstellen: de snelste server

dinsdag 16 maart 2021

Servers worden steeds sneller, vandaag hebben we onze eerste 40-core server in gebruik genomen. Dat allemaal samen met 512GB ram in een 1u server gepropt! Vier jaar geleden schreven we dat onze 20core server de snelste was. Nog een keer 4 jaar daarvoor zaten we op 12 cores in een server.  

nieuwsbericht

VPS storing

dinsdag 24 november 2020

Op 24 november omstreeks 14.30 ervaarden we een storing met een deel van ons VPS platform. Door een bug in de besturing van onze compute nodes zijn een aantal nodes uit het cluster geraakt. Vpsen die het Triple Datacenter optie aan hadden staan zijn binnen enkele secondes automatisch van node gewisseld. Vpsen die dit niet hadden gingen offline. Update 14.51: storing is opgelost.

nieuwsbericht

Nieuwe 144TB backup omgeving

maandag 09 november 2020

Backups zijn erg belangrijk in alle IT omgevingen. Vandaar dat wij afgelopen jaar bezig zijn geweest in het lanceren van ons nieuwe backup platform. Onze oude backupserver van 24TB opslag was namelijk veel te klein geworden. Daarnaast was dit een enkele machine, mocht er dus wat mis zijn met deze machine of locatie dan waren de backups niet meer toegankelijk. Daarom hebben we een nieuw backup platform gelanceerd, bestaande uit 3 backupservers van 72TB op 3 verschillende locaties die met 20gbit/...

nieuwsbericht

SSD opslag uitbgebreid met 60TB

donderdag 12 maart 2020

Pizza's! Of nee… een heleboel SSD’s! IceHosting breid weer eens flink uit, en dit keer met 60 extra Terabytes aan SSD opslag. Zo hebben wij meer opslag dan ooit te voren en kunnen wij onze hostingactiviteiten nog beter voor u uitvoeren. Flashy tijden voor u en voor ons!

nieuwsbericht

IceHosting neemt Evolutionhost over

woensdag 29 januari 2020

Per 1 januari 2020 heeft IceHosting het klantenbestand van Evolutionhost overgenomen. Evolutionhost is actief sinds 2008 en is er juist voor de bedrijven en particulieren die geen torenhogen prijzen willen betalen maar ook niet bij een low budget aanbieder willen zitten. Evolutionhost: kwalitatief goede hosting met klantvriendelijke service, tegen lage prijzen. Dat spreekt ons natuurlijk aan, gezien wij hetzelfde doel hebben. Vandaar dat het een logische stap was voor overname. Aan de dienstv...

nieuwsbericht

IceHosting 15 jaar

dinsdag 01 oktober 2019

IceHosting is vandaag 15 jaar geworden! En dat vieren we natuurlijk met taart! Ook lanceren we vandaag de nieuwe website! Na 8 de oude website gezien te hebben werd het tijd voor vervanging.

nieuwsbericht

ISO certificering verlengd

vrijdag 15 februari 2019

Onze ISO 27001 certificering en de NEN-normering 7510 zijn voor het komende jaar weer goedgekeurd. Hier zijn wij natuurlijk zeer trots op. Op die manier is de veiligheid van uw data weer gecertificeerd!  

nieuwsbericht

Versterking is gearriveerd

dinsdag 11 september 2018

Ons team wordt tijdelijk versterkt met 2 enthousiaste stagairs. Collin & Cornee veel succes en plezier bij Icehosting!

nieuwsbericht

Back-up is belangrijk

maandag 18 juni 2018

De nieuwe & derde back-up server van 72TB is ondergebracht bij onze extra locatie bij Previder in Hengelo, zodat de gegevens van onze klanten extra goed beveiligd zijn over meerdere datacenters.

nieuwsbericht

ISO Certificering is binnen!

donderdag 03 mei 2018

Icehosting voldoet aan de hoogste normen op het gebied van data-veiligheid. Dit geldt overigens ook voor de NEN-normering. ISO 27001 & NEN-7510 prijken op dit prachtige certificaat.  

nieuwsbericht

Tripledc is online!

dinsdag 01 mei 2018

Zojuist is de laatste hand gelegd aan de glasvezelring die onze partner InterDC verbindt met 2 andere datacenters in Twente. Door deze 80 Gigabit ring kunnen onze diensten straks helemaal veilig, real-time en super snel worden verwerkt op 3 plekken tegelijk. Icehosting is het enige bedrijf in Nederland die dit aanbiedt.

nieuwsbericht

What's in a name..

maandag 05 maart 2018

nieuwsbericht

IceHosting bereidt zich voor op ISO27001 certificering

maandag 29 januari 2018

Afgelopen jaar zijn we begonnen onze onderneming klaar te maken voor de ISO27001 en NEN7510 certificering. Deze standaarden leggen alles vast op gebied van informatiebeveiliging. Dat houdt in veiligheid, integriteit en continuïteit van uw data! Op die manier bent u verzekerd dat uw data altijd veilig opgeslagen is, altijd beschikbaar zal zijn en u de volle controle heeft wie bij uw data kan. Jaar in jaar uit! En dat is natuurlijk erg fijn!   De certificering wordt gedaan door een...

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Volgende >