nieuwsbericht

Gameservers

woensdag 20 april 2005

Zoals iedereen al gezien heeft, bieden we vanaf gister gameserver diensten aan. Zo heb je al een gameserver voor 8 euro per maand! Meer info is te vinden op de volgende pagina: Gameservers  

nieuwsbericht

Dual Xeon geplaatst

dinsdag 05 april 2005

Op Zondag 3 april heeft icehosting server nummer 6 erbij geplaatst. Het is een Dual Xeon 2,8 ghz met 2048 mb ram en 2 x 120 gb Sata schrijven. Op deze server worden de reseller accounts geplaatst.

nieuwsbericht

Foto's nieuw datacenter beschikbaar

vrijdag 01 april 2005

Op de volgende pagina kan u de foto's bekijken van ons nieuwe datacenter.

nieuwsbericht

Server 1 hdd down

vrijdag 01 april 2005

Door de verhuizing was de hdd van server 1 niet helemaal gezond meer. De gegevens zijn gebackupped, en server 1 is opnieuw geinstalleerd. Helaas was dit niet goed genoeg, en moesten we de hdd vervangen. Daardoor hebben we van dinsdagavond tot donderdagavond offline gelegen. De meeste site's waren toen op een tijdelijke server gezet en donderdag avond terug verhuisd.

nieuwsbericht

Nieuw Datacenter

vrijdag 01 april 2005

IceHosting is op Vrijdag 25 maart 2005 naar een nieuw datacenter verhuisd. We zijn van Schuberg-philis naar Iqarus te amsterdam verhuisd. Dit netwerk van het datacenter is veel sneller, en we hebben de mogelijkheid om flink wat te groeien. 

nieuwsbericht

Lange laadtijd

maandag 14 maart 2005

De server had de afgelopen dag een lange laadtijd gehad. Dit kwam door een perl script die te veel cpu vrat. Wanneer Roland weer terug is (Zondag), zal hij er naar kijken wat de oorzaak was.

nieuwsbericht

Reseller pakketten verhoogd!

zondag 06 maart 2005

Sinds vandaag zijn alle reseller pakketten in dataverkeer verhoogd. Reseller 2 hosting heeft nu 100 gb ipv 80 gb dataverkeer. Reseller 1 is verhoogd van 40 naar 50 gb dataverkeer!  

nieuwsbericht

Koop Servers

donderdag 10 februari 2005

Icehosting biedt sinds vandaag koop servers aan. U zult binnenkort een link vinden in het menu genaamd "koop servers".Om dit te vieren hebben we de volgende server in de aanbieding gedaan:...

nieuwsbericht

3 Nieuwe servers op komst.

maandag 31 januari 2005

IceHosting heeft 3 nieuwe servers op de kop getikt. Hiervan is nr. 1 al online.Deze servers worden gebruikt voor dedicated hosting.

nieuwsbericht

IceHosting helpt Azie

maandag 10 januari 2005

Wij doneren 50 eurocent per geregistreerde domein en aangevraade hosting aan Giro 555   Doe mee en steun de slachtoffers.

nieuwsbericht

APC Switch

woensdag 29 december 2004

IceHosting heeft vandaag een apc switch op de kop getikt. Dit is een schakelaar waarmee je via een webinterface het stroom beheert van de servers. Als een server offline gaat, en geen antwoord meer geeft, kan je heel gemakkelijk via een apc poort de server herstarten. Hieronder een plaatje

nieuwsbericht

Switch

dinsdag 28 december 2004

Doordat icehosting meerdere servers plaatst, hebben we een switch gekocht. Hieronder staat een plaatje.24-port 10/100TX Stacking SNMP SwitchGSW-2492

nieuwsbericht

Nieuwe Servers

maandag 27 december 2004

IceHosting heeft 2 nieuwe servers besteld. Deze zullen doorverhuurt worden als dedicated server. IceHosting verwacht in Januari nog 2 servers te plaatsen.

nieuwsbericht

Einde aan alle downtimes

vrijdag 17 december 2004

De reden waarom gister de server offline was, was omdat het moederbord van de server het cpu niet meer aankon. Als het een beetje druk werdt op de server, begaf het moederbord het, en gaf geen stroom. Daardoor viel zomaar de server uit. Onze excuus van al deze downtimes, we hebben nu alles verbeterd om deze downtimes zo min mogelijk te krijgen. Zo hebben we een apc poort (eerder al vermeld). De server is nu ook 100 % in orde, geen moederborden meer die het niet meer aankunnen.We beloven u ook e...

nieuwsbericht

Nieuwe functie's bestel systeem.

zondag 12 december 2004

Vandaag zijn er een paar nieuwe functies toegevoegd aan het bestel systeem. Zo kunt u al uw facturen bekijken en nameserver wijzigingen aanvragen van een domein. Ook is de fout gerepareerd die bij het bestellen van webhosting stond.

nieuwsbericht

Server 1 Down

vrijdag 10 december 2004

Gister 9 december was server 1 zomaar offline gegaan. Door goede hulp van de heer Koetsier was de server gisteravond laat weer online.Wij danken hem hartelijk voor zijn service.Onze excuus voor deze down time.