Nieuwsberichten

Vandaag hebben we onderhoud uitgevoerd aan ons netwerk. Bij dit onderhoud zijn de beide routers vervangen die ons netwerk met internet verbinden.
De reden van vervanging van de routers is dat we ipv6 willen uitrollen. De nieuwe routers zijn daarom ook uitgerust met ipv6 ondersteuning.
De operatie is succesvol verlopen op een kleine storing na. Deze storing was niet verwacht. (Meer informatie over de storing is onder Lees meer te vinden).
Reseller servers vervangen
zondag 27 februari 2011

Afgelopen donderdag hebben we 2 splinternieuwe reseller servers opgehangen. De 2 nieuwe servers moeten de oude reseller servers gaan vervangen die inmiddels bijna 5 jaar oud zijn.
Vrijdag zijn we druk bezig geweest met het migreren van alle data naar de nieuwe servers en sinds zaterdagochtend draait alles op de nieuwe servers.
De specificaties en foto's zijn op de onderstaande links te vinden:
- Server 5
- Server 84
Spoedonderhoud netwerk
zondag 27 februari 2011

Afgelopen donderdag heeft IceHosting spoedonderhoud uitgevoerd op het netwerk. Het spoedonderhoud hield in dat we 2 switches hebben vervangen. Dit onderhoud was nodig om de snelheid te verhogen in delen van ons netwerk.
Het onderhoud is succesvol afgerond en had minimale downtime als gevolg. Het omzetten van de eindkabels gaf namelijk maar een aantal seconde downtime.
Op de 2e switch die we vervingen stonden 12 poorten verkeerd ingesteld waardoor 12 servers een langere downtime hadden dan gepland. Onze excuus voor dit ongemak.
IceHosting lanceert Icebyte
vrijdag 17 december 2010

IceHosting heeft besloten om alle software producten en ontwikkeling onder de nieuwe naam Icebyte te lanceren. Daarbij is er ook ruimte gecreerd om softwareproducten voor uw organisatie te ontwikkelen.
Voor meer informatie over alle software mogelijkheden kunt u op de nieuwe Icebyte website terecht: www.icebyte.nlNieuwe specificatie dedicated servers
woensdag 06 oktober 2010

IceHosting heeft vandaag haar portfolio uitgebreid op het dedicated server vlak. Wij hebben de nieuwe Intel Core i5, Core i7 en de nieuwe Xeon varianten toegevoegd.
Alle configuraties worden geleverd op basis van Supermicro systemen. Supermicro is een officieel servermerk waar we al 5 jaar mee samenwerken.
De nieuwe configuraties zijn hier te vinden. Daarnaast leveren we ook nog steeds maatoplossingen. In de maatoplossingen kunnen we bijvoorbeeld Dual CPU systemen aanbieden, raid configuraties of cluster configuraties. Voor meer informatie over maatwerk kan contact met ons opgenomen worden.
IceHosting 6 jaar
vrijdag 01 oktober 2010

Vandaag is IceHosting 6 jaar geworden. Het is alweer zes jaar geleden dat IceHosting werd ingeschreven bij de KvK en nog steeds groeien we behoorlijk per jaar. Afgelopen jaar hebben we een boel oude servers vervangen en een nieuwe Backup server aangeschaft. Ook zijn we afgelopen jaar RIPE lid geworden. Inhoudend dat wij direct ip adressen kunnen aanvragen zonder tussenkomst van een ander bedrijf. Direct nadat we lid waren hebben we onze ipv6 range aangevraagd om zo met ipv6 te kunnen testen. Ipv6 zal binnenkort ondersteund worden op alle diensten die we aanbieden.
IceHosting is daarnaast vorige maand verhuisd naar ons 100m2 splinternieuwe kantoorpand in Enschede waar we sinds 1 september dit jaar ook Software ontwikkeling aanbieden. Per 1 september zijn er tevens 2 nieuwe medewerkers in dienst getreden bij IceHosting.
Telefoonnummer overgezet en werkzaam
dinsdag 21 september 2010

Vandaag is het vaste nummer ook overgezet en zijn we weer bereikbaar via de vaste lijn. Tevens hebben we een nieuw nummer blok online. Met dit blok heeft iedere medewerker een direct nummer gekregen.
Het nieuwe algemene nummer: +31 (0)53 700 9750
Verhuisd naar nieuw kantoor
woensdag 08 september 2010

IceHosting is afgelopen maandag verhuisd naar ons nieuwe kantoorpand in Enschede. Het nieuwbouw pand is nog niet helemaal gereed, maar komende 2 weken zullen de laatste klussen gedaan worden.
Tevens zijn er 2 nieuwe medewerkers in dienst gekomen.
Op moment wordt onze vaste telefoonlijn overgezet naar het nieuwe adres. Dit gaat 1-2 weken duren. Gedurende deze periode zijn we wel op het mobiel nummer bereikbaar.
Hieronder is een foto te vinden van een van de vijf werkplekken.
Nieuw kantoor
donderdag 29 juli 2010

IceHosting gaat per 1 september verhuizen naar een nieuw kantoorpand in Enschede. Deze week hebben we de sleutel ontvangen. Het pand is nieuwbouw en zal komende maand opgeleverd worden. Het pand beschikt over 2 verdiepingen (begaande grond en eerste verdieping), een eigen ingang, hal, 2 toiletten, pantry en 2 grote kantoorruimtes.
Het pand ligt gelegen op het industrieterrein west van Enschede en ligt op steenworp afstand van de snelweg afrit A35/Westerval.
Op moment worden de laatste dingen gedaan zoals het systeemplafond ophangen, vloerbedekking leggen en deuren inhangen. Daarnaast is de buitenkant ook bijna af, enkel de vensterbanken moeten nog opgehangen worden. Hieronder is een foto te vinden. Zodra we verhuisd zijn naar het nieuwe pand zullen we een grote opening houden.
Twitter account
vrijdag 23 juli 2010

We hebben sinds kort een Twitter account. Via Twitter zullen we de laatste kleine nieuwsberichten en ontwikkelingen die we doormaken posten. Wanneer je meer updates van ons wil ontvangen, kan je ons volgen op Twitter. Ons Twitter account is:

http://twitter.com/icehosting 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.