nieuwsbericht

Racks besteld

woensdag 06 december 2006

Na lang zoeken en offertes aanvragen hebben we 4 racks aangeschaft. Deze racks zijn 42 u hoog, 1 meter diep en 60 cm breed. Verder zijn ze voorzien van geperforeerde deuren. De kleur die wij gekozen hebben is zwart. Zie onderstaande foto om een beeld te krijgen.

nieuwsbericht

Globalswitch rondleiding

vrijdag 01 december 2006

Vrijdag 1 december hebben wij een bezoek gebracht aan het globalswitch datacenter. Dit is het 6e datacenter die wij afgelopen periode hebben bezocht. Bij binnenkomst viel ons de goede beveiliging op. Overal camera’s, infrarood detectoren, en andere sensors. Verder was het een zeer groot pand, 38.000 m2, een 10 x redbus. Naast alle standaard snufjes zoals redundant airco, redundant generatoren (gebasseerd op n+1 princiepe), vestigde het datacenter ook de 2 belangrijkste nederlandse knoopp...

nieuwsbericht

Verhuizing IceHosting

vrijdag 01 december 2006

Zoals te lezen viel in de mailing van begin december, gaat icehosting verhuizen. We hebben een speciale pagina opgezet waar het laatste nieuws te volgen valt. Wij raden u ook aan deze pagina regelmatig te bezoeken, zodat u op de hoogte bent. Uiteraard zal er nog een mailing komen wanneer de verhuizing weldegelijk wordt ingezet. De link: www.icehosting.nl/verhuizing.    

nieuwsbericht

Realtime domeinregistratie

dinsdag 07 november 2006

Zoals sommige al gezien hebben, is sinds een week het realtime domein registratie paneel online. Wij kunnen u mededelen dat alle tests zijn geslaagd en dat vanaf vandaag alle resellers hun activatie per mail kunnen aanvragen. Naast de realtime registreren is de tijd van een normale registratie aanzienlijk verlaagd. Gemiddeld is een domein binnen 3 uur geregistreerd.

nieuwsbericht

Ups in gebruik genomen

woensdag 18 oktober 2006

Na de stroomstoring van redbus hebben we bepaald om een ups op te hangen. Op de ups wordt onze hoofdswitches en de icehostinghoofdserver aangesloten. Zodat tot 30 min lang na een stroomstoring de ups zorgt dat deze online blijven.

nieuwsbericht

Icehosting 2 jaar

zondag 01 oktober 2006

Vandaag bestaat IceHosting officeel alweer 2 jaar. We zijn op goede pad, en hopen nog flink door te groeien in de toekomst (uitbreidingsplannen liggen er al). Om een mooie terugblik te geven van de afgelopen jaren, staan hieronder alle logo's die we door de jaren heen hebben gebruikt.   

nieuwsbericht

Stroomstoring Redbus

vrijdag 29 september 2006

Woensdag 27 september is er van 16:00 tot 16:20 een stroomstoring geweest in het datacenter Redbus. Dit zorgde ervoor dat alle servers gedurende die periode niet bereikbaar zijn, en allemaal opnieuw gereboot zijn. 'S avonds begaf een switch zijn werk  na aanleiding van een stroomstoring in rack1.Gelukkig was dit probleem snel opgelost en bleef downtime minimaal. Echter heeft het ons een boel werk gekost in het online brengen van alle servers. Voor meer info zie:http://www.webwereld.nl/......

nieuwsbericht

iDeal & Paypal betalingen

dinsdag 19 september 2006

Sinds vandaag is het mogelijk om facturen via iDeal of Paypal te betalen. Om een factuur via een van deze opties te betalen, gaat u naar uw account op het bestel systeem. Vervolgens klikt u het desbetreffende factuur aan, en kiest u uw betaalmethode. Het grote voordeel van iDeal en Paypal is dat de betaling per direct wordt verwerkt in onze administratie. Je hoeft niet op de overboeking meer te wachten. IceHosting is hiermee het twaalfde hosting bedrijf in Nederland die iDeal ondersteund.

nieuwsbericht

Epc upgrade 3

donderdag 31 augustus 2006

Vrijdag 1 september rond 12:00 zullen alle epc switches van nieuwe firmware voorzien worden. Hierdoor zullen bepaalde servers gedurende paar min niet bereikbaar zijn. Wij hopen de upgrade snel en succesvol uit te voeren.

nieuwsbericht

E-mail probleem server6

woensdag 23 augustus 2006

 Server6 had vandaag een e-mail probleem. De viruscanner gaf namelijk conflicten met de beveiligde tmp map. Inmiddels is het probleem opgelost. E-mails zijn niet verloren gegaan, enkel vertraagt. Onze excuus voor het ongemak.

nieuwsbericht

Valse e-mails mbt failliet

dinsdag 15 augustus 2006

Er is vanochtend een valse e-mail uitgaande, deze is niet van icehosting afkomstig.   Wij willen u informeren dat wij financieel sterk in onze schoenen staan. Wij krijgen  per september een paar mensen extra in dienst.   Ik (roland) ben gedurende week op vakantie. In de tussentijd neemt mijn collega mijn werk over. Tickets, e-mails etc worden gewoon beantwoord, en ik ben via het noodnummer bereikbaar in het buitenland.  

nieuwsbericht

Forum geupdate en gerestyled

zaterdag 12 augustus 2006

Vandaag is het IceHosting forum helemaal weer bij de tijd. Het forum had tot gister nog het design van het oude uiterlijk van icehosting, maar sinds vandaag weer helemaal bij. Het forum is te vinden op: www.forum.icehosting.nl Zoals vele ook al gemerkt hebben zijn wij ook druk bezig met het bestel paneel. Zo is het mogelijk om straks bijvoorbeeld realtime domeinen te kunnen registreren.

nieuwsbericht

Nieuw ticket systeem

zaterdag 22 juli 2006

Vandaag hebben wij het nieuwe ticket systeem online gegooid. Dit houd in dat alle support mails op support@icehosting.nl automatisch in het bestel systeem ticket systeem gezet worden. Ook hebben we verschillende verbeteringen aan het bestel systeem toegepast. Zo is het factuur layout sinds enkele dagen veel overzichtelijker.

nieuwsbericht

Vijftigste server online

maandag 17 juli 2006

Vrijdag 14 juli heeft IceHosting haar vijfstigste server opgehangen. De vijfstigste server is de nieuwe backupserver. Voor foto's van deze server en alle andere 50 servers kunt u een kijkje nemen op onze foto album: fotos.icehosting.nl.We hopen natuurlijk op dit tempo door te groeien, zodat we over een jaar op de 100 server zitten.

nieuwsbericht

Installatron voor alle shared servers!

dinsdag 04 juli 2006

Sinds Vandaag hebben wij op alle shared webservers installatron geïnstalleerd. Installatron is een script waar gebruikers van een klik op de knop een heel script kunnen installeren. Dit kan variëren van een Forum zijn tot een complete portal.     Klik hier voor meer informatie van installatron.

nieuwsbericht

Dedicated server aanbieding (maand juni-juli)

maandag 19 juni 2006

Gedurende maand juni en juli hebben wij de volgende aanbieding:Intel Pentium 4 D 3,0 ghz (2 x 2 mb cache, Dual Core)1024 MB ram (400 mhz)80 gb SATA HDD250 gb dataverkeerAPC remote power beheerPrijs: 90 euro incl 19% BTW per maand.