Nieuwsberichten

.me domeinen
zondag 10 augustus 2008

Sinds vandaag is het ook mogelijk om de nieuwe extensie .me te registreren. Een registratie kost 25 euro incl Btw per jaar. Let wel op dat de minimale registratie periode 2 jaar is!
Voor sommige websites, waaronder bijvoorbeeld een webshop, is het erg van belang dat de informatie wat verstuurd wordt tussen de bezoeker en de website beveiligd is. Daarvoor is het encryptie protocol SSL ontwikkeld. Echter heb je om SSL te gebruiken een certificaat nodig. Voor deze heeft Icehosting een speciaal pakket samengesteld, die u zonder problemen bij uw normale hosting pakket kunt bestellen.

Forum geupdate
maandag 02 juni 2008

Zoals wellicht gemerkt, is ons forum in de loop van tijd uitgestorven. Dit kwam mede doordat bots het forum overnamen voor hun spam berichten, en de automatische activatie uitgeschakeld moest worden. Vandaag hebben we het forum geupgrade naar phpBB 3 en kunnen er weer accounts aangemaakt worden. We hopen dat het weer net zo gezellig wordt als voorheen, en mogen de bots wegblijven.

Server61 online
maandag 26 mei 2008

Afgelopen vrijdag hebben we de server1 klanten verplaatst naar de gloednieuwe server61 server. Deze server is een krachtige machine, met een QuadCore Xeon 2,4 GHZ processor en 2 x 2 GB DDR2 geheugen. Daarmee hoort server61 bij de krachtigste servers waarover Icehosting beschikt. Tijdens het overzetten heeft  er geen downtime plaatsgevonden, en is er geen data verloren gegaan. 
Voor foto's van deze server verwijzen wij naar de foto site.
Streaming uitbreiding
maandag 19 mei 2008

Onze streaming dienst breiden we uit met de nieuwe module genaamd AutoDJ. Dit is een control paneel waarin het mogelijk is de muziekbestanden voor uw stream te uploaden. Nadat er in dit paneel een playlist is samengesteld, zal deze module automatisch de nummers naar uw radio zender streamen. Op deze manier hoeft u zelf niet meer uit te zenden, maar kunt u dagdelen of complete dagen uitzending uitgeven aan deze module.
Deze module komt gratis bij de huidige stream dienst. Ook bestaande klanten krijgen deze module gratis.

Bestel systeem 2.70
zondag 18 mei 2008

Sinds gisteravond is het bestel systeem geupgrade van verse 2.65 naar 2.70. Met deze upgrade zijn een boel kleine bugs gefixt, en extra functies toegevoegd. Zo zijn er extra domein functies, een nieuwe whois script en is de bestel wizzard verbeterd.
De release van versie 2.70 is ook beschikbaaar voor de bestelpaneel klanten. Meer informatie over ons bestelpaneel is te vinden op www.bestelpaneel.com.
Nieuwe fiber aangesloten
zondag 13 april 2008

Afgelopen maanden is IceHosting druk bezig geweest met de voorbereidingen met de nieuwe fiber naar NL-ix  en Openpeering. Alle voorbereidingen zijn geslaagd en sinds vorige week hebben we de nieuwe fiber in gebruik genomen. Dit betekend dat we veel meer internet capactiteit hebben naar alle bestemmingen in Nederland en dat hogere snelheden haalbaar zijn. Ons netwerk beschikt over een totale netwerkcapaciteit van 2.300 MBit.

Glasvezel rolUpgrade webhosting pakketten
dinsdag 18 maart 2008

Vandaag heeft IceHosting al haar shared webhosting pakketten geupgrade van webruimte. Hieronder een overzicht:

Basis:     van 150 MB naar 250MB
Prof:      van 350 MB naar 500 MB
Large:    van 800 MB naar 1000MB
XtraLarge: van 1500MB naar 2000MB

Bestaande klanten krijgen ook deze upgrade doorgevoerd. Het kan maximaal tot 5 werkdagen duren voordat deze upgrade is doorgevoerd voor uw pakket!
5e rack ingebruik genomen
maandag 24 december 2007

Door de groei van servers in het icehosting serverpark hebben wij afgelopen vrijdag ons 5e rack in gebruik genomen. Tevens zijn vrijdag de internet lijnen aangelegd naar het rack. Meer foto's zijn te vinden op www.fotos.icehosting.nl
Nieuwe domein extensies
dinsdag 11 december 2007

IceHosting heeft vandaag 4 nieuwe extensies toegevoegd aan haar domeinenlijst. De extensies zijn: .tv, .it, .mobi en .me.uk. De extensies zijn tevens toegevoegd aan ons bestel systeem, en staan gereed om besteld te worden.

.mobi.tv.it.me.uk 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.