nieuwsbericht

Ups in gebruik genomen

woensdag 18 oktober 2006

Na de stroomstoring van redbus hebben we bepaald om een ups op te hangen. Op de ups wordt onze hoofdswitches en de icehostinghoofdserver aangesloten. Zodat tot 30 min lang na een stroomstoring de ups zorgt dat deze online blijven.

nieuwsbericht

Icehosting 2 jaar

zondag 01 oktober 2006

Vandaag bestaat IceHosting officeel alweer 2 jaar. We zijn op goede pad, en hopen nog flink door te groeien in de toekomst (uitbreidingsplannen liggen er al). Om een mooie terugblik te geven van de afgelopen jaren, staan hieronder alle logo's die we door de jaren heen hebben gebruikt.   

nieuwsbericht

Stroomstoring Redbus

vrijdag 29 september 2006

Woensdag 27 september is er van 16:00 tot 16:20 een stroomstoring geweest in het datacenter Redbus. Dit zorgde ervoor dat alle servers gedurende die periode niet bereikbaar zijn, en allemaal opnieuw gereboot zijn. 'S avonds begaf een switch zijn werk  na aanleiding van een stroomstoring in rack1.Gelukkig was dit probleem snel opgelost en bleef downtime minimaal. Echter heeft het ons een boel werk gekost in het online brengen van alle servers. Voor meer info zie:http://www.webwereld.nl/......

nieuwsbericht

iDeal & Paypal betalingen

dinsdag 19 september 2006

Sinds vandaag is het mogelijk om facturen via iDeal of Paypal te betalen. Om een factuur via een van deze opties te betalen, gaat u naar uw account op het bestel systeem. Vervolgens klikt u het desbetreffende factuur aan, en kiest u uw betaalmethode. Het grote voordeel van iDeal en Paypal is dat de betaling per direct wordt verwerkt in onze administratie. Je hoeft niet op de overboeking meer te wachten. IceHosting is hiermee het twaalfde hosting bedrijf in Nederland die iDeal ondersteund.

nieuwsbericht

Epc upgrade 3

donderdag 31 augustus 2006

Vrijdag 1 september rond 12:00 zullen alle epc switches van nieuwe firmware voorzien worden. Hierdoor zullen bepaalde servers gedurende paar min niet bereikbaar zijn. Wij hopen de upgrade snel en succesvol uit te voeren.

nieuwsbericht

E-mail probleem server6

woensdag 23 augustus 2006

 Server6 had vandaag een e-mail probleem. De viruscanner gaf namelijk conflicten met de beveiligde tmp map. Inmiddels is het probleem opgelost. E-mails zijn niet verloren gegaan, enkel vertraagt. Onze excuus voor het ongemak.

nieuwsbericht

Valse e-mails mbt failliet

dinsdag 15 augustus 2006

Er is vanochtend een valse e-mail uitgaande, deze is niet van icehosting afkomstig.   Wij willen u informeren dat wij financieel sterk in onze schoenen staan. Wij krijgen  per september een paar mensen extra in dienst.   Ik (roland) ben gedurende week op vakantie. In de tussentijd neemt mijn collega mijn werk over. Tickets, e-mails etc worden gewoon beantwoord, en ik ben via het noodnummer bereikbaar in het buitenland.  

nieuwsbericht

Forum geupdate en gerestyled

zaterdag 12 augustus 2006

Vandaag is het IceHosting forum helemaal weer bij de tijd. Het forum had tot gister nog het design van het oude uiterlijk van icehosting, maar sinds vandaag weer helemaal bij. Het forum is te vinden op: www.forum.icehosting.nl Zoals vele ook al gemerkt hebben zijn wij ook druk bezig met het bestel paneel. Zo is het mogelijk om straks bijvoorbeeld realtime domeinen te kunnen registreren.

nieuwsbericht

Nieuw ticket systeem

zaterdag 22 juli 2006

Vandaag hebben wij het nieuwe ticket systeem online gegooid. Dit houd in dat alle support mails op support@icehosting.nl automatisch in het bestel systeem ticket systeem gezet worden. Ook hebben we verschillende verbeteringen aan het bestel systeem toegepast. Zo is het factuur layout sinds enkele dagen veel overzichtelijker.

nieuwsbericht

Vijftigste server online

maandag 17 juli 2006

Vrijdag 14 juli heeft IceHosting haar vijfstigste server opgehangen. De vijfstigste server is de nieuwe backupserver. Voor foto's van deze server en alle andere 50 servers kunt u een kijkje nemen op onze foto album: fotos.icehosting.nl.We hopen natuurlijk op dit tempo door te groeien, zodat we over een jaar op de 100 server zitten.

nieuwsbericht

Installatron voor alle shared servers!

dinsdag 04 juli 2006

Sinds Vandaag hebben wij op alle shared webservers installatron geïnstalleerd. Installatron is een script waar gebruikers van een klik op de knop een heel script kunnen installeren. Dit kan variëren van een Forum zijn tot een complete portal.     Klik hier voor meer informatie van installatron.

nieuwsbericht

Dedicated server aanbieding (maand juni-juli)

maandag 19 juni 2006

Gedurende maand juni en juli hebben wij de volgende aanbieding:Intel Pentium 4 D 3,0 ghz (2 x 2 mb cache, Dual Core)1024 MB ram (400 mhz)80 gb SATA HDD250 gb dataverkeerAPC remote power beheerPrijs: 90 euro incl 19% BTW per maand.

nieuwsbericht

Ddos ochtend 3 juni - server6

zaterdag 03 juni 2006

Vanochtend is server6 onder attack geweest (van 6 tot 10 uur). Door het vele verkeer waren alle andere servers slecht bereikbaar. Inmiddels is server6 offline gezet, en zijn de problemen voor alle andere servers opgelost. Update 14:00 Het limiteren van de lijn van server6 hielp niet, Server wordt op een ander ip gezet. Om zeker te zijn dat het omzetten zonder terugkomen van de aanval, is morgen een van onze medewerkers in het datacenter aanwezig. Server6 is weer online, onze excuu...

nieuwsbericht

Server32 in gebruik genomen

maandag 29 mei 2006

De server stond er al een tijdje klaar, en is vandaag eindelijk in gebruik genomen. Doel van de server zal (reseller)hosting zijn. De specificaties van de server zijn: Dual xeon 3,4 ghz 2 GB ecc reg RAM 2 x 36,4 gb SCSI 15k hdd in raid1 Een aantal foto's:  

nieuwsbericht

epc upgrade 2

vrijdag 12 mei 2006

Er is weer een nieuwe upgrade uit voor de epc switches. De vorige firmware hield het wel langer vol, maar uiteindelijk dezelfde problemen. Dit is tevens de laatste keer dat wij aan de epc zitten, als ze hiernaar niet na behoren werken gaan ze terug en gaan wij over op apc waar wij reeds 2 balken van hebben hangen. Upgrade zal plaatsvinden op ochtend van 13 mei 2006.

nieuwsbericht

Stroomprijzen Redbus verhoogd

zondag 30 april 2006

Redbus Interhouse heeft per april 2006 de stroomprijs per ampere verhoogd. Dit medekomend door de olieprijzen die duurder worden. Deze stroomprijs verhoging moeten wij helaas doorberekenen. Dit zal alleen voor de colocatie klanten gelden. De prijsverhoging zal gemiddeld een 10 euro incl btw per server zijn.