Nieuwsberichten

Nieuwe fiber aangesloten
zondag 13 april 2008

Afgelopen maanden is IceHosting druk bezig geweest met de voorbereidingen met de nieuwe fiber naar NL-ix  en Openpeering. Alle voorbereidingen zijn geslaagd en sinds vorige week hebben we de nieuwe fiber in gebruik genomen. Dit betekend dat we veel meer internet capactiteit hebben naar alle bestemmingen in Nederland en dat hogere snelheden haalbaar zijn. Ons netwerk beschikt over een totale netwerkcapaciteit van 2.300 MBit.

Glasvezel rolUpgrade webhosting pakketten
dinsdag 18 maart 2008

Vandaag heeft IceHosting al haar shared webhosting pakketten geupgrade van webruimte. Hieronder een overzicht:

Basis:     van 150 MB naar 250MB
Prof:      van 350 MB naar 500 MB
Large:    van 800 MB naar 1000MB
XtraLarge: van 1500MB naar 2000MB

Bestaande klanten krijgen ook deze upgrade doorgevoerd. Het kan maximaal tot 5 werkdagen duren voordat deze upgrade is doorgevoerd voor uw pakket!
5e rack ingebruik genomen
maandag 24 december 2007

Door de groei van servers in het icehosting serverpark hebben wij afgelopen vrijdag ons 5e rack in gebruik genomen. Tevens zijn vrijdag de internet lijnen aangelegd naar het rack. Meer foto's zijn te vinden op www.fotos.icehosting.nl
Nieuwe domein extensies
dinsdag 11 december 2007

IceHosting heeft vandaag 4 nieuwe extensies toegevoegd aan haar domeinenlijst. De extensies zijn: .tv, .it, .mobi en .me.uk. De extensies zijn tevens toegevoegd aan ons bestel systeem, en staan gereed om besteld te worden.

.mobi.tv.it.me.ukNOC pagina ingericht
maandag 19 november 2007

Op website www.as42093.net of www.noc.icehosting.nl is een overzicht te vinden van het netwerk. Hier valt onder ander informatie te vinden over de load van het netwerk. Ook zijn hier de peers te vinden van ons netwerk.
Coreswitch # 2 storing
maandag 19 november 2007

Zondag 11 november 07 tussen 18:00 en 20:00 waren er door een onbekende oorzaak problemen opgetreden met onze corewswitch # 2. Door deze storing was het mogelijk dat uw website gedurende 15 min slecht tot niet bereikbaar was. Dinsdag 13 november hebben we de oorzaak vast gesteld en de coreswitch opnieuw geconfigureerd.
IceHosting 3 jaar
maandag 01 oktober 2007

Vandaag is IceHosting 3 jaar geworden. Precies 3 jaar geleden werd Icehosting bij de kamer van koophandel ingeschreven.
Afgelopen jaar is Icehosting flink vooruit gegaan. Zo doen we onze  eigen routering, hebben we onze eigen uplinks getrokken en peeren we met verschillende partijen.
En we hopen per november het 5e rack in gebruik te nemen.Ook hadden we dit jaar een grote verhuizing van Redbus naar GlobalSwitch, die succesvol is geslaagd.
  Netwerk upgrade 18 augustus
dinsdag 14 augustus 2007

Op zaterdag 18 augustus van 10:00 tot 14:00 zullen we ons Netwerk upgraden. Hierdoor is het mogelijk dat uw website enkele minuten niet bereikbaar kan zijn. Wij proberen de downtime tot het minimum te beperken.
Naast de upgrade zullen wij ook nieuwe internet uplink "Abovenet"  aansluiten. Dit is een partij die een groot netwerk in de VS en europa heeft. Hierdoor zullen sommige bestemmingen nog sneller toegang krijgen tot onze diensten.PHP5 update
zaterdag 11 augustus 2007

Afgelopen nacht hebben wij alle shared servers van php4 naar php5 geupdate. Dit vanwege dat php4 "end of life" status heeft bereikt. De update is succesvol uitgevoerd. De nieuwe php versie is php 5.2.3. Uiteraard is php weer met freetype en zend uitgerust.Nieuwe dienst: Streaming
zondag 22 april 2007

Icehosting biedt vanaf vandaag een nieuwe dienst aan: Live streaming. We hopen binnenkort ook ondemand streaming te kunnen aanbieden.
Voor meer informatie en de mogelijkheden over livestreaming, verwijzen we u door naar de streampagina. Hier zijn tevens de prijzen te vinden. Verder hebben we een paar screenshots van het control paneel hier gepubliceerd: fotos.icehosting.nl/Stream/

 

< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende >

RSS feed

Volg onze nieuwsfeed in uw favorieten RSS lees programma. RSS heeft al grote voordeel dat u geen nieuwspost meer mist doordat uw reader u op de hoogte houd zodra er een nieuwe nieuwspost is geplaatst. U hoeft dan niet iedere dag alle website's af te gaan om nieuws te lezen.
Klik op onderstaande RSS icon om onze feed te importeren.

Social media

Als verlengstuk van onze informatievoorzieningen maken we ook gebruik van Social media. Volg ons vandaag op Twitter of Facebook om nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwtjes, mededelingen etc.